Cruyffie beste Mascotte van Nederland 2012

Op 26 mei 2012 organiseerden het G-voetbalweekend uit Tilburg en Happy Mascots uit Groningen samen het allereerste Open NK Mascottes. De jury, die bestond uit Johan Vlemmix, Emile Ratelband en Dries Roelvink, bekroonden Cruyffie van de Johan Cruyff Foundation tot beste mascotte van Nederland. Hij ging er vandoor met een mooie beker. 

Cruyffie wint de wedstrijd

Open NK Mascottes in Tilburg
In totaal deden 19 mascottes of mascotte duo’s mee aan het NK. De jury beoordeelde de mascottes op 3 onderdelen: Sfeer maken tijdens een voetbalwedstrijd, een fotoshoot en tenslotte een Mascotte run. Mascotte Hoeffie van Winkelcentrum Heyhoef in Tilburg won de Mascotte Run, maar Mascotte Cruyffie wist de meeste punten op de 3 onderdelen samen binnen te slepen en ging er met de beker vandoor. In 2013 kunnen alle mascottes van Nederland weer meedoen aan deze spannende strijd.

NK Mascottes groot succes
De eerste editie van het NK Mascottes werd een groot succes. Ondanks de warmte gingen alle mascottes voor de winst. “De reacties van de G-teams, het publiek en de overige deelnemers waren fantastisch. Dit krijgt volgend jaar zeker een nóg beter vervolg!” Aldus Wendy Oude Veldhuis van Happy Mascots.

Meer informatie:
www.happymascots.nl
www.opennkmascottes.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *