Belgische dierentuin Pairi Daiza blijft dit jaar 11 maanden open

Voor de eerste keer ooit blijft dierentuin Pairi Daiza 11 maanden onafgebroken geopend. Afgelopen jaren is er veel geïnvesteerd in verblijfsaccommodatie bij het park en dat draagt mede bij aan de wens om (bijna) jaarrond geopend te blijven.

Pairi Daiza is momenteel een wervingscampagne gestart voor 100 nieuwe medewerkers voor het volledige seizoen dat begint op 12 februari 2022 en duurt tot en met 8 januari 2023.

Nog meer dan vroeger ligt de nadruk op meertaligheid, waardoor de deur wagenwijd openstaat voor Vlaamse kandidaten. (Pairi Daize ligt in Walonië) Er wordt gezocht naar mensen die in de winkels, het onthaal, de horecapunten, het Resort maar ook de EHBO-post bezoekers en overnachters te woord staan in hun eigen taal.

Van 24 tot en met 28 januari organiseert Pairi Daiza virtuele Job Days met speed dates, een week later al volgen de fysieke gesprekken. In Pairi Daiza werken al 450 getalenteerde mensen, en daarbovenop komen nog de studenten en interim-collega’s die tijdens het hoogseizoen onze familie versterken.

Vacatures voor bijna 40 verschillende functies staan op www.pairidaiza.eu/jobs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *