BattleKart opent tweede locatie in Breda

Na de opening van de eerste BattleKart locatie in Beusichem afgelopen najaar, is er nu een tweede locatie geopend in Breda. De interactieve kartbaan is te vinden in het evenementencentrum Breepark in de Noord-Brabantse stad.

BattleKart is een interactieve kartbaan, waarbij het spel op de vloer geprojecteerd wordt. De elektrische karts zijn uitgerust met systemen waardoor bezoekers verschillende spellen kunnen spelen. Deze spellen lopen uiteen van races, waarin spelers hun tegenstanders stil kunnen zetten door het afvoeren van raketten of achterlaten van olievlekken, een variant van snake of een soort voetbal.

BattleKart wordt uitgegeven in een franchise formule, wat in steeds meer landen wordt geïntroduceerd. In België en Duitsland zijn al meerdere locaties waar bezoekers BattleKart kunnen spelen. Ook in Nederland is het de bedoeling dat BattleKart nog verder uitgerold wordt. In een eerder interview met Pretwerk.nl gaf Nick Dubois van WiPlay aan in Nederland naar 12 vestigingen te willen gaan.

Meer informatie: Battlekart.com/

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *