Wat doet een grassprietverhuurder op de Dutch Design Week?

Nu ga ik al jaren op “eigen houtje” naar de Dutch Design Week. Niet alleen omdat design een passie van ons is, we houden gewoon heel erg van mooie dingen. Maar ook vooral om weer op vernieuwende ideeën te kunnen komen. Maar nu viel er wel een hele mooie uitnodiging in mijn bus….

Een inspiratietour met daarbij een mooie “after party” begeleiding om zo, niet alleen op mooie ideeën te kunnen komen, maar zeker ook nog eens om extra geïnspireerd te kunnen raken. Natuurlijk zit er een heel groot risico aan: Want ik weet uit ervaring dat de hongerigheid nog groter wordt, dan dat het beschikbare budget is, en dan krijg je geheid last van ernstige buikpijn!

De inspiratietour zal gaan langs unieke horeca en leisure concepten en nog beter, we kunnen er ook zelf van gaan proeven! Ik hoop dat de designers zelf uitleg gaan geven, een meet & greet met de designer zelf is natuurlijk nog toffer! Samen met collega’s het hele spektakel beleven, bekijken en bekritiseren. Wanneer krijg ik nu daarvoor de kans? Ik schrijf me dus snel in want dit lijkt me een hele waardevolle toevoeging op mijn toch alweer geplande tour naar Brabant voor de Dutch Design Week. Vanzelf wil ik die nooit overslaan, hier vind ik telkens weer prachtige producten en diensten die nog niet in de markt zijn gezet, die je niet zult vinden bij een recreatie vakbeurs, gewoon omdat alles krakend nieuw is. En je weet het als je vaker onze blogjes leest, wij richten ons op de avontuurlijk paarse vakantieganger. De gast die als eerste nieuwe dingen wil ervaren. Nu, die kan ik dan dus per definitie niet op een recreatie vakbeurs vinden, maar wel op dit soort plekken.

Wat leuk dat ik dan ook collega’s zal gaan treffen die zich vermoedelijk ook op deze avontuurlijk paarse vakantieganger richten, op collega’s die het ook meer risicovol vinden om die producten en diensten aan te bieden die juist zo heel veel voorkomend zijn binnen onze branche. Dan maar liever helemaal buikpijn hebben van de hebberigheid waarvoor in eerste instantie geen budget lijk te hebben.

Het is mij toch telkens weer gelukt om wel budget te vinden. Het dure karretje dat we van Florike Martens hebben gekocht, maar dat juist zo’n enorme waardetoevoeging is geworden voor onze gasten! Ons strandbarretje dat we n.a.v. ons bezoek hebben ontwikkeld van een oude zeecontainer.
ddw

wilgenhutje
wilgenhut

Onze wilgenhut die op een droomplekje staat op onze camping, allemaal voorbeelden van producten die we n.a.v. de Dutch Design Week hebben aangeschaft. En dan kunnen we nu nog eens en een mooi verzorgde dag krijgen met collega ondernemers, en de “after-party” om de inspiratie 1 op 1 om te zetten in concrete actie.
Het is natuurlijk een risico, maar niets doen is toch geen optie?

Ik ben benieuwd of ik je er ook zal treffen, kunnen we direct lekker bijpraten! Laat je het mij weten? Tot 20 oktober, groet & glimlach, Karin, Watersportcamping Heeg

 

Inspiratietour voor horeca en leisure ondernemers tijdens de Dutch Design Week.

Als ondernemer in de horeca en leisure sector bent u constant op zoek naar inspiratie: voor nieuwe concepten om uw gasten te verrassen én manieren om u te onderscheiden van uw concurrenten. De Dutch Design Week (DDW) in Eindhoven is dé plek om deze inspiratie op te doen. Tijdens de DDW – het grootste designevenement van Noord-Europa – bruist Eindhoven van de creatieve energie. De DDW heeft u veel te bieden: de nieuwste trends op het gebied van horeca-concepten, food, beleving en design. In een unieke inspiratietour leiden adviseurs van KvK en Conradi Concepts u langs diverse onderdelen van de DDW. Laat u verrassen: inspiratie gegarandeerd! Na de inspiratietour ontvangt u een voucher voor een gratis follow up gesprek om de opgedane inspiratie om te zetten in ideeën voor uw eigen bedrijf.

  • Datum: maandag 20 oktober van 12.00 – 20.30 uur, locatie: Dutch Design Week in Eindhoven. Toegankelijk voor horeca en leisure ondernemers uit heel Nederland.
  • Kosten voor deelname € 150. Inclusief lunch, borrel, diner, vervoer tijdens de tour en voucher voor follow-up gesprek (om inspiratie te vertalen in business-kansen).
  • Bedoeling is twee tours te organiseren (lunch & diner gezamenlijk), met een eigen programma voor horeca en voor leisure ondernemers.

Meer informatie en inschrijven: http://www.kvk.nl/bijeenkomsten/inspiratietour-voor-horeca–en-leisure-ondernemers/?alias=ddwinspiratietour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *