Evenementenstrategie op een camping

Evenementen doen het goed. Kijk maar eens naar Oerol of Lowlands. Zon of regen, het maakt niet uit, de vele bezoekers komen toch wel! Gewoon omdat je het echt niet wilt missen. Daarom leek het mij wel een idee om samen met festivalorganisatie Glemmer wat te gaan ondernemen.

glemmerDus zijn samen met de mannen van Glemmer om de tafel gaan zitten en aan het sparren geslagen. Daarna gingen we kijken: ‘Stel dat ik nu de bezoeker ben, wat zou ik het dan graag willen doen? Wat zou mij juist triggeren? Hoe kunnen we het voor een nieuwe groep aantrekkelijk maken?’
De mensen die al op de camping komen zouden wellicht ook naar een Glemmerbeach festival gaan maar…muziek, drank…hmmm, da’s geen fijne combi om dan nog eens s’avonds laat terug te moeten gaan rijden.

En dan is er een groep die wel naar Glemmer had willen gaan, maar dan gewoon ergens s’nachts rustig wil kunnen slapen en de volgende ochtend lekker gaan genieten van de natuur en water(sport).
Deze twee groepen mensen hebben nu nog een goed excuus om zowel onze camping als Glemmer niet te bezoeken. Doordat we nu een arrangement hebben ontwikkeld waarin o.a. vervoer en een exclusieve backstage-rondleiding is geregeld, kunnen we beide (nieuwe) groepen wel blij maken. En op die manier bieden zowel de camping als het festival een meerwaarde.

En als het werkt, dan kunnen we het volgend jaar weer doen, en het jaar daarop weer en weer, en weer! En wie weet moeten we dan nog veel meer bussen inhuren omdat het zo’n succes wordt! Natuurlijk hopen we dat stiekem, want dat geeft energie en maakt dat we nog enthousiaster worden. We zullen het zien, maar we hebben er allemaal een goed gevoel bij!

Mocht je ook dit arrangement willen boeken (op 21 en 22 augustus), dan kun is hier de link om je direct in te schrijven!

Meer informatie:
www.glemmerbeach.nl
www.watersportcampingheeg.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *