Gratis app Twoppy ondersteunt evenement

Twoppy biedt een gratis online service voor organisatoren om een mobiele applicatie te maken voor een evenement. Het systeem is geschikt voor diverse typen van evenementen (congressen, beurzen, festivals maar ook voor musea, dierentuinen en pretparken). Er zijn vele functionaliteiten binnen de applicatie welke veelal gratis te gebruiken zijn. Aanvullend kan je ervoor kiezen om, indien gewenst, je app met betaalde functionaliteit uit te breiden.

Platforms
Aangezien het in de basis een webapp is, draait Twoppy op alle telefoons met HTML5 en webkit ondersteuning (technische taal voor moderne smartphones ) Uitgezonderd Windows phone 7. Wat Twoppy met de HTML5 webapp ondersteunen is iPhone, Android, BlackBerry (vanaf update 6), Symbian en Bada.

Flexibel
Je kunt in principe elk evenement met een timetable erin zetten. Twoppy geeft antwoord op de volgende vragen: Wie, Wat, Waar en Wanneer. Zodra je iets organiseert waarbij je die aspecten moet communiceren kun je Twoppy inzetten. Verder laat het platform het aan de fantasie van de gebruiker over om met creatieve oplossingen te komen. (zie ook enkele voorbeelden onderaan dit bericht)

Hoe werk het
  1. Voer de data in. Met twoppy beschik je over een zeer gebruiksvriendelijk beheersyteem waarmee je in een handomdraai je app inricht. Je houdt volledige controle doordat alle data op ieder moment te wijzigen is.
  2. Publiceer je event. Nadat alle info compleet is kan je de app publiceren en is deze direct te gebruiken. Met de analytics kan je o.a. zien hoe vaak je app is gebruikt en wat bezoekers het meest bekeken hebben.
  3. Vertel het je bezoekers. Nadat de app gepubliceerd is kan je bezoekers op de hoogte brengen van de app welke beschikbaar is via je eigen unieke link (m.twoppy.com/yourevent) of via de QR code.

Meer informatie (en gelijk starten): www.twoppy.com

Klik op onderstaande voorbeelden (opent in de mobiele versie):

App voor de EK 2012
CenterParcs Piraten muziek feest
Avifauna dierentuin app

Eén reactie

  1. Vorige week jullie op evenementencontact gezien. Kan het kaartje van contactpersoon helaas niet vinden. Ik zou erg graag willen weten wat de kosten zijn van dashboard branding. Ik wil Twoppy graag gaan inzetten op een congres waar ik momenteel voor offreer.
    Graag hoor ik van jullie.

    Vriendelijke groet,

    Kim van Ulzen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *