Gratis workshops over starten met een Bed & Breakfast

Tijdens het hele weekend van 10 en 11 maart worden op B&B EXPO  in Brussel gratis workshops georganiseerd over starten met een B&B in Nederland, in België, in Frankrijk of in Spanje. De workshops worden door toonaangevende organisaties aangeboden zoals B&B Nederland, bestchambresdhotes, Logeren in Vlaanderen,…

chateau coquelicot

De nieuwste regelgevingen, de aankoop van een pand in het buitenland zijn slechts enkele van de thema’s die aan bod komen. Wegens het succes van deze workshops wordt aanbevolen om zich vooraf in te schrijven via de website van het salon.

Speciale aandacht voor fietsers en wandelaars
De zevende editie van B&B EXPO schenkt extra aandacht aan logies met een specifiek aanbod voor wandelaars en fietsers. Dat is geen toeval want wandelen en fietsen zijn de belangrijkste activiteiten van vakantiegangers die voor een verblijf in een bed & breakfast kiezen.
Nederland is fietsland bij uitstek maar Friesland biedt meer dan fietsroutes: het merengebied, de bossen, de historische steden, de Waddeneilanden en de eindeloze stranden maken van de noordelijke provincie een ideale vakantieregio. Friesland is voor het eerst aanwezig op B&B EXPO en presenteert op een grote stand de diverse vakantiemogelijkheden. Naast de vele charmante B&B’s vindt de bezoeker op de Frieslandstand informatie over waterrecreatie, culinaire arrangementen, wellness en natuurlijk de Elfstedenroute.

Nog standruimte beschikbaar
Heeft u interesse in de doelgroep van deze beurs? Er is nog standruimte beschikbaar (navraag v/d redactie op 3 februari 2012). Er zijn verschillende voordelige formules beschikbaar met een opgebouwde stand inbegrepen. Er is reeds een all-in pakket vanaf 499 euro excl. btw, stand inclusief. Zo hoeft u enkel nog uw promo-materiaal mee te nemen.

meer informatie: www.bbexpo.be

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *