Emsland Verhuur bouwt op dit moment een nieuw modern multigeneratie familie-vakantiehuis in Bungalowpark Emslandermeer te Vlagtwedde in de provincie Groningen. Wethouder Giny Luth van de gemeente Westerwolde zal op woensdag 25 september om 13.00 uur de bouw officieel starten.

Emsland Verhuur bouwt op dit moment een nieuw modern multigeneratie familie-vakantiehuis in Bungalowpark Emslandermeer te Vlagtwedde in de provincie Groningen. Wethouder Giny Luth van de gemeente Westerwolde zal op woensdag 25 september om 13.00 uur de bouw officieel starten.

Het Pallaertshuis wordt maar liefst 300m2 groot en ligt op een ruime kavel van maar liefst 1500m2. Het huis wordt modern, eigentijds en met gevoel voor design ingericht met verrassende materialen en combinaties.

Het huis heeft een grote leefruimte waarin alle gebruikers met elkaar in contact blijven terwijl iedereen zijn eigen “ding” doet. Variërend van koken, spelen, sport kijken, spelletjes doen, borrelen tot het voeren van een goed gesprek.

Geschikt voor groepen, familie's of vriendengroepen

Het vakantiehuis, verdeeld over 2 verdiepingen heeft een zodanige indeling dat grote (samengestelde) gezinnen, families, vriendengroep er allemaal hun eigen privacy in vinden. Het heeft op de begane grond voldoende grote slaapkamers, enkele zelfs met eigen ingang en badkamer zodat ook gasten die zich zo nu en dan van het gezelschap willen of moeten afzonderen, toch aanwezig kunnen zijn bij het familie- of vriendenweekend.

Het huis is met een badkamer en 2 slaapkamers op de begane grond volledig rolstoeltoegankelijk & miva geschikt.

Duurzaam en luxe

Het huis krijgt 6 badkamers en 12 tweepersoonskamers, allemaal met oog voor detail ingericht. De keuken met marmerlook-uitstraling wordt het centrum van het huis.

Er komen daarnaast 8 parkeerplaatsen, waaronder 2 voor het elektrisch laden van auto’s. Het huis wordt gasloos en met zonnepanelen op het dak opgeleverd.

Verder krijgt de bungalow wellnessfaciliteiten (zoals Finse sauna en hottub) en een ruime tuin grenzend aan het kanaal. Er zal aan het buitenleven veel aandacht worden besteed.

Aanwinst voor de regio

Het Pallaertshuis wordt een tamelijk uniek product wat aan het Bungalowpark Emslandermeer (maar ook aan het regionale aanbod in de provincie Groningen) van grote bungalows absoluut een grote meerwaarde toevoegt.

Het Pallertshuis heeft niets voor niets een VIP-predicaat en is daarom onderscheidend te midden van het groeiend aantal grote vakantiehuizen in Nederland.

Parkvakanties - specialist in vakantieparken - onderschrijft de meerwaarde van Het Pallaertshuis. "Grote groepsaccommodaties die luxe zijn afgewerkt zijn steeds meer in trek bij zowel vriendengroepen, grote samengestelde gezinnen en multigeneratie-familie's. Zeker in combinatie met goede faciliteiten op een vakantiepark." aldus Laurens Taekema van Parkvakanties.

Groningen heeft in vergelijking met de rest van Nederland een relatief lage dichtheid in zowel vakantieparken als groepsaccommodaties. Onlangs werd door Parkvakanties Landal Natuurdorp Suyderoogh verkozen tot beste vakantiepark van Groningen, maar bungalowpark Emslandermeer gaat de concurrentie met deze nieuwe aanwinst zeker meer aan.

Oplevering

De oplevering is in maart 2020 gepland en de bungalow is vanaf heden te boeken via www.bungalowpark-emslandermeer.nl.