Nieuwe Director Marketing bij Roompot Group

Monique Gerner [48] is aangesteld als Director Marketing bij Roompot Group. Zij begint op 1 juli in deze nieuwe directiefunctie en komt van bij LeasePlan. Voorheen deed zij al ervaring op in de reisbranche bij TUI. 

In lijn met de sterke groei en de internationale ambities die Roompot Group heeft, creëerde de grootste aanbieder van vakantieparken in Nederland een nieuwe directiefunctie om de marketingstrategie van de groep te professionaliseren en verder uit te bouwen.

Monique Gerner zal deze functie vanaf 1 juli opnemen. Hiervoor was zij werkzaam als Marketing Director bij LeasePlan Nederland en deed zij in haar rijkgevulde carrière ervaring op in o.a. de reisbranche en retail sector. Zo was zij in 2016 voor Staples Europe onlineverantwoordelijke voor de marketing en sales in Spanje, Frankrijk en Italië. Van 2010 tot 2015 vervulde ze de functie van Director of Marketing & Sales Benelux bij TUI en daarvoor bij Blokker en Wehkamp aan de slag. 

“Ik ben LeasePlan dankbaar voor de kansen die ik er kreeg en trots op de herpositionering en rebranding die ik er o.a. mocht leiden.  Een nieuw hoofdstuk breekt aan, waar ik enorm naar uitkijk. Roompot heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot grootste aanbieder van vakantieparken in Nederland en tot nummer 2 in Europa. Het kan door de grote verscheidenheid aan parken en woningen alle mogelijke doelgroepen een topvakantie bieden in verschillende landen. Ik ben erg blij dat ik via deze nieuwe positie mag meebouwen aan die internationale ambities.”

Meer informatie: www.roompot.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *