NBTC Holland Marketing en Expedia Media Solutions bieden vanaf nu de ‘Holland Trip Builder’ aan. Dit innovatieve reisplatform ontwikkelt speciaal op maat gemaakt reisadvies voor internationale bezoekers die een vakantie naar Nederland plannen. De Trip Builder heeft als doel bezoekers van ons land te inspireren om de minder bekende plekken van Nederland te bezoeken. NBTC Holland Marketing en Expedia Media Solutions bieden vanaf nu de ‘Holland Trip Builder’ aan. Dit innovatieve reisplatform ontwikkelt speciaal op maat gemaakt reisadvies voor internationale bezoekers die een vakantie naar Nederland plannen. De Trip Builder heeft als doel bezoekers van ons land te inspireren om de minder bekende plekken van Nederland te bezoeken.

[caption id="attachment_50191" align="alignright" width="300"] screenshot van de Expedia Trip Planner[/caption] De Holland Trip Builder is nu beschikbaar als online hub in België, Frankrijk, Duitsland, Italië, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. De Trip Builder geeft de consument de mogelijkheid om te zien wat de HollandCity-strategie te bieden heeft. Als gebruikers hun interesses selecteren, bijvoorbeeld Van Gogh of bloemen, krijgen ze verschillende suggesties voor hun reis te zien en op die manier kan men een persoonlijke reisroute uitstippelen. De eerste burst van de campagne loopt van half juli tot eind juli 2017 en de tweede volgt van 14 september tot 21 november 2017. De campagne heeft tot doel om Nederland als bestemming onder de aandacht van reizigers te brengen en hen te inspireren om ons land te bezoeken. Voor deze campagne worden twee soorten banners gebruikt. Door erop te klikken, worden gebruikers naar de Trip Builder-hub geleid:

  1. Statische banners (zowel binnen als buiten Expedia® zichtbaar) leiden naar de startpagina van Trip Builder.
  2. Interactieve 360-banners (zowel binnen als buiten Expedia zichtbaar) bieden een panoramisch overzicht van Nederland. Ook kunnen consumenten hiermee vooraf de lengte van hun verblijf en hun voornaamste interesses selecteren. Zodra dit gebeurd is, wordt de gebruiker doorgeleid naar de Trip Builder-hub, waar de filterinstellingen al actief zijn, voor een snapshot van alles waar ze tijdens hun reis van kunnen genieten. De 360-banners geven een voorproefje van de Holland Trip Builder en zijn een geweldig hulpmiddel voor consumenten die geen tijd hebben om de volledige hub te doorzoeken.

De Duitse en Engelse microsites van Nederland zijn te vinden op: Verenigd Koninkrijk: https://hollandtripbuilder.expedia.co.uk en Duitsland: https://hollandtripbuilder.expedia.de/ Meer informatie: Expedia Media Solutions Bron: persbericht NBTC