Op 20 september gaat de EAS van start in Barcelona. (congresprogramma start de 18e) Het Nederlands bedrijfsleven is goed vertegenwoordigd op deze grootste Europese vakbeurs voor de attractiesector. Bijna 50 Nederlandse bedrijven hebben een stand geboekt. We tellen daarnaast ook nog eens 25 Belgische collega's. Op 20 september gaat de EAS van start in Barcelona. (congresprogramma start de 18e) Het Nederlands bedrijfsleven is goed vertegenwoordigd op deze grootste Europese vakbeurs voor de attractiesector. Bijna 50 Nederlandse bedrijven hebben een stand geboekt. We tellen daarnaast ook nog eens 25 Belgische collega's.

Hier onder een overzicht van Nederlandse ondernemers die je in Barcelona kunt treffen (+ enkele Belgische bedrijven die ook actief zijn in Nederland.)

 

Daar zijn we weer... (enkele foto's van de EAS 2015 in Gothenborg) [gallery link="file" columns="2" size="medium" ids="45455,45456,45457,45458,45459,45460"] Naast Nederlandse exposanten zijn er op de beurs traditioneel veel Nederlandse bezoekers aanwezig. De RECRON heeft in samenwerking met de NHTV een studiereis naar Barcelona georganiseerd. Ook de redactie van Pretwerk.nl is gedurende deze week in Barcelona te vinden. Meer informatie: www.iaapa.org/expos/euro-attractions-show/home Woensdag 21 september: Dutch Drinks and Bites op de EAS beurs Nieuw dit jaar is het House of Leisure Paviljoen (booth 1158). Dit is een podium waarop partners van House of Leisure zich presenteren aan de leisure industrie. Op woensdag 21 september wordt hier een Dutch Drinks and Bites borrel georganiseerd. Hier sluiten om 16.00 uur ook de deelnemers aan van de EAS Inspiratietour. Het wordt een gezellig onderonsje voor iedereen met interesse in de Hollandse aanpak van leisure. Meer informatie: www.houseofleisure.eu Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren