Betere controle over stroom op de kampeerplekken

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker en door krappe marges op een kampeerplek is het van belang om kritisch te zijn op de kosten. De nieuwe vinding van ICY; Campsite Management met o.a. een slimme Campére Plug, vereenvoudigt het beheer van de stoomvoorziening en maakt het verbruik snel inzichtelijk. Daardoor wordt het makkelijker om een rekening op basis van verbruik op te stellen.

icy Campere-PlugHet systeem bestaat grofweg uit twee onderdelen; 1.) De slimme plug, die op de stroomvoorziening wordt geplaatst en 2.) een centraal beheerssysteem (software).

De plug
De intelligente ICY Campère plug bevat alles wat u nodig heeft om het stroompunt van een campingplaats in verbinding te brengen met ICY Control Center. Dat is o.a. een computertje om de metingen te doen en een zender om de gegevens door te sturen naar het netwerk. De plug kan simpel in het bestaande stroompunt geplaatst worden. Daarna wordt deze geborgd met een borgschroef.

Controlecentrum
Via het eenvoudig te gebruiken ICY Control Center kunt u vanaf de receptie instellingen wijzigen per campingplaats. ICY Control Center kan gekoppeld worden aan uw reserveringssyteem.

icy laptop-campsite-managementDe ondernemer kan zijn gasten laten kiezen hoeveel stroom ze ter beschikking willen hebben. Bijvoorbeeld: 6A, 12A
of 16A. Vanuit de receptie kan vervolgens direct draadloos het stroompunt van de campingplaats worden ingeschakeld en ingesteld op die hoeveelheid stroom. Gebruikt een gast teveel stroom, dan wordt dit door het systeem gesignaleerd.

Doordat de stroom per kampeerplek kan worden bepaald, kan er ook een rekening op maat worden opgemaakt. Het dashbord werkt samen met de meest gangbare reserverings- en boekhoudpakketten voor campings.

Meer informatie: www.icy.nl

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *