Nieuwtjes en verrassingen op RecreaVak Goes (2)

Op 27 en 28 oktober gaan de deuren van RecreaVak Goes open. Diverse standhouders hebben wat nieuws te melden. Wij maakten een overzicht, zodat je je alvast online kunt oriënteren op het beursbezoek. Hierbij deel 2. Bekijk ook het eerste deel ‘Volop vernieuwing RecreaVak‘.

RV QR Book HCA - Visual ShowPrint File-03Buitenspelen verrijkt met online verhalen en games
Door de toepassing van een digitaal pakket van sprookjes en virtuele games integreert KOMPAN voor het eerst edutainment in speeltoestellen. Naast de fysieke uitdagingen, speciaal voor kinderen in de leeftijd tot 8 jaar, wordt het fantasie en rollenspel actief ondersteund en de mogelijkheden voor taalontwikkeling vergroot. Het resultaat is een nieuwe gepatenteerde productlijn met een ”dubbele” speelervaring voor de gebruiker én de begeleider.
Via QR-codes op het speeltoestel kunnen kinderen de Hans Christian Andersen PlayGate App downloaden. Wanneer de App wordt geopend verschijnt een wereld van ’Augmented reality’ en voegt het een extra dimensie van personages en verhalen toe aan de speeltuin.
Meer informatie: www.smart-playground.nl

RV Saman FCQuickscan naar mogelijkheden zonnepanelen
Saman Groep heeft een online module ontwikkeld waar de opdrachtgevers in 1 minuut inzicht krijgen in de mogelijkheden van zonnepanelen in hun situatie. Hiermee bieden wij een unieke mogelijkheid voor ondernemers, alle fiscale voordelen zijn meegenomen in dit model en op basis van de afmetingen van het dak van de opdrachtgever kom je eenvoudig tot een voorstel waarin de investering, de besparing, de fiscale voordelen en de terugverdientijd zijn opgenomen. Door slechts het verbruik en de afmetingen van het beschikbare dak in te vullen krijg je dus volledig inzicht in de mogelijkheden met zonnepanelen. Meer informatie: www.samangroep.nl/quickscan

kaartExclusieve demo van ElkePlek.nl
Tijdens RECREAVAK kunt u als bezoeker een exclusieve demonstratie krijgen van de Elke Plek website, het nieuwste boekingsplatform voor de gehele recreatiesector. Uiteraard is Elke Plek aanwezig met een stand op de beursvloer en kunt u alles vragen over de mogelijkheden van deelname aan dit platform. Elke Plek gaat enkele dagen na de beurs live. En tijdens de beurs kunt u alvast meekijken en profiteren van een speciale beursaanbieding.
Meer informatie: www.elkeplek.nl

rv askoBijzonder gebruiksvriendelijke wasmachine voor professioneel gebruik
Het roestvrijstalen model wasmachine ‘ASKO Professional’ is ideaal voor campings en recreatiecomplexen. De machine werkt snel en effectief de was weg van vakantievierders, zonder dat ze daarbij eerst uitvoerig een handleiding moeten lezen of de beheerder om uitleg moeten vragen. Het gebruiksgemak van de Professional is namelijk groot. De beheerder heeft bijvoorbeeld de mogelijkheid verschillende programma’s standaard in te stellen, zodat gasten alleen maar op de startknop hoeven te drukken. Kind kan in dit geval letterlijk en figuurlijk de was doen.
Meer informatie: www.asko-professional.nl

rv referenties kleinBoem au; Kunstgras met valbodem tot 3 meter
Easylawn heeft het hoogwaardige Multiplay kunstgras gecombineerd met een valdemping ondergrond van samengeperst zacht schuim. Deze combinatie is Europees gecertificeerd en goedgekeurd met de norm NEN-EN-1177:2008 door ISA Sport en TüV Nederland. In lekentaal: certificering voor alle grassoorten met valbodem tot een valhoogte van 3.00 meter.
Meer informatie: www.easylawn-kunstgras.nl/nl/Home.html

Voordelen waterontharding voor recreatiesector
Waterontharding is in de recreatiebranche een onderbelicht onderwerp. Met de juiste aanpak levert waterontharding voordelen en gemak op m.b.t. onderhoud/slijtage in sanitaire ruimtes en apparatuur/armaturen. Op de stand van Water-Specialist staat een aangesloten waterontharder waar het verschil tussen hard en zacht water kan worden gevoeld/gezien/geproefd.
Meer informatie: www.water-specialist.nl

babydobberBabydobber breekt internationaal door
Vorig jaar zat de Babydobber, een Nederlandse uitvinding,  nog bij de top 5 innovaties in de recreatiesector. De Babydobber heeft sindsdien internationaal veel belangstelling getrokken en wordt inmiddels internationaal verkocht. Watergames and More heeft inmiddels uit de praktijk veel (commerciele) toepassingen gevonden. Daarover vertellen ze je graag meer op RecreaVak. In de stand dit jaar ook aandacht voor Towables; drijvende objecten die achter een boot kunnen worden gehangen.
Meer informatie: www.watergamesandmore.com/nl

Meer informatie en bestellen van je entreekaart: www.escgoes.nl/tickets.php

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *