De Vermaat catering groep neemt 44 locaties van La Place over. Daar onder zitten ook restaurants in attractieparken zoals Duinrell en De Efteling.

Voor de Vermaat groep is 'leisure' één van de vier pijlers waarop het cateringbedrijf zich richt. Bekende namen uit het huidige klantenbestand zijn o.a. Artis, het RIJKS, het Spoorwegmuseum, het Van Goghmuseum, Circuit Zandvoort en restaurant Babel in de Openbare Bibliotheek Amsterdam.

Zie ook: La Place restaurant in De Efteling geopend (juli 2018)

Samenwerking

Jumbo en Vermaat gaan in nauwe samenwerking het La Place restaurantconcept verder door ontwikkelen, waarbij beide partijen hun kennis en expertise inbrengen. Jumbo blijft eigenaar van het La Place merk, zes eigen restaurants, vier stationslocaties en de (inter)nationale franchiserelaties. Vermaat neemt de medewerkers, de activa en exploitatie van de overige 44 La Place restaurants van Jumbo over. Door deze samenwerking kan Jumbo zich verder focussen op de uitbreidingsplannen van de gemaksformule La Place Express en de uitrol van La Place producten binnen Jumbo Supermarkten. Vermaat bouwt dankzij de beoogde strategische samenwerking verder aan haar sterke positie op de Nederlandse horecamarkt.

Meer informatie:

www.laplace.com/nl

Vermaat Groep