Dierenpark Pairi Daiza presenteert haar nieuwe verblijfsaccommodaties

Het Belgische Pairi Daiza Resort opent haar deuren voor de eerste overnachtingen op 22 juni. Er zijn vier bijzondere verblijfsformules gerealiseerd. De accommodaties zijn gebaseerd op de diepgaande overtuiging van Pairi Daiza dat onze relatie tot de natuur opnieuw intiemer moet worden.

In totaal zijn er 50 logementen gerealiseerd, met een maximale capaciteit van 250 gasten per nacht. De eerste beelden zijn in ieder geval veelbelovend…

Hotel The Paddling Bear

…met zicht op het territorium van de Stellerzeeleeuwen. Dit hotel werd gebouwd naar het voorbeeld van de constructies in de avontuurlijke gebieden van Canada en Alaska, en is bedoeld als een samensmelting van het woud en de Stille Zuidzee. De indiaanse kunst zwaait er de plak. Net als de natuur, langsheen smaragdgroene tinten – de signatuurkleur van het hotel – en nobele materialen zoals rood hout en steen.In de lobby, bij het haardvuur, kan u marmotten observeren. In de
speelzaal wanen kinderen zich in een sprookjesbos dat wordt bewoond
door sympathieke beren.

in hetzelfde hotel zijn ook 18 familiekamers beschikbaar:

The Paddling Bear Suites

Voor maximaal comfort met een vleugje natuur en authenticiteit. Een intieme wereld, een cocon met delicate charme, voorzien van alle gemakken die de meest veeleisende gast verwacht. Hout regeert als een welwillende meester, op de vloer en aan de muren en in de meubels, die zijn ontworpen door een ambachtsman uit de Belgische Ardennen. Het salon met open haard, de charmante keukenhoek, de open badkamer, de privésauna,… alles is ontworpen om te verleiden.

10 lodges in de Natives village

De Natives-huisjes onderscheiden zich dankzij hun sterke identiteit. De materialen, zoals natuurlijk geborsteld hout, zijn zo ruw mogelijk, maar bieden ook een zekere zachtheid. Die zit in de stoffen, de gordijnen en de tapijten, die rechtstreeks geïnspireerd zijn door de kunst van de indianen. De twee ruime kamers van het huisje kijken uit op het territorium van de damherten, het salon op dat van de beren en de wolven. Een houtkachel voor gezellige avonden, een privésauna, een jacuzzi, een badkamer met natuurlijke lichtinval, … aan alles is gedacht om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

10 full moon lodges

De Full Moon Lodge. Dat is een ultieme ervaring, in een kader dat doet
denken aan het fabelachtige universum van de sprookjes en legendes. De gedurfde constructie, helemaal opgetrokken uit hout en beklede steen, is dan wel ondergronds, maar biedt een adembenemend uitzicht op het aanpalende woud waar beren en wolven leven.

Meer informatie: https://resort.pairidaiza.eu/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *