Samenwerking Toeristisch-recreatieve platforms Peel & Maas en Venray met Limburg Marketing

Donderdagavond 10 september 2020 hebben de voorzitters van de Toeristische Platforms van Peel & Maas en Venray en Limburg Marketing bij Kasteel de Keverberg hun samenwerking beklonken.

André Tonen (Voorzitter Toeristisch recreatief platform Venray) – Giel Polman (Limburg Marketing) en Ger de Vlieger (Voorzitter Toeristisch recreatief platform Peel & Maas)

De ambitie voor de toekomst is om binnen Noord- en Midden-Limburg de krachten meer te bundelen en de aantrekkingskracht van toerisme en recreatie in de regio vergroten.

Tijdens deze bijeenkomst werden de ondernemers uit Peel & Maas en Venray geïnformeerd over wat Limburg Marketing voor hen kan betekenen. Limburg Marketing zal het aanbod van de aangesloten leden van de beide platforms via een cross mediale marketing gaan promoten. Dit doet zij door aan te haken bij de provinciale marketingcampagne InLimburg en crossovers te maken met andere projecten zoals de landelijke marketingcampagne van het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC) met als thema voor 2021: Ode aan het landschap.

Meer informatie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *