Hotel bouwt zes hotelkamers om tot escape room

City Resort Hotel Mill heeft zes hotelkamers ingericht als Escaperoom. Het is een noviteit in de hotelwereld dat een escape room is opgenomen in het hotelconcept. Een uniek concept dat nu al enorm aanslaat bij hotelgasten en bezoekers van buitenaf.

De medewerkers van samenwerkingspartner Escape Room Mill zijn verantwoordelijk voor de inrichting van de tot Escaperooms omgebouwde kamers. De Escape Rooms richten zich op doelgroepen als een bedrijfsuitstapje, teambuildingbijeenkomst, vrijgezellenfeest, familiefeest, clubuitje of kinderfeestjes. De zes kamers bieden in totaal ruimte voor maximaal 40 personen per sessie.

Arrangementen
Het grote voordeel van de locatie binnen het hotelcomplex is dat er combinaties kunnen worden gemaakt met verschillende eet- en drinkarrangementen in het restaurant London Street. Ook kunnen aanvullende activiteiten worden geboekt die City Resort Hotel Mill nu al aanbiedt, zoals zoals bijvoorbeeld wandklimmen, handboogschieten, midgetgolf onder het voormalig Duitse marinevliegtuig, de ‘Brequet Atlantic 1150’ dat is omgetoverd tot een luxueus verblijf voor een unieke hotelovernachting op tien meter hoogte, Arrow Combat, Bumper Balzz, speleologie, wellness, fitness, diverse sport- en spelactiviteiten, de Adventurebaan met Heli-Jump (sprong uit een helikopter)

Ook voor twee personen
Twee van de Escaperooms – die met het thema New York en London – zijn ingericht als reguliere hotelkamers waaruit ontsnapt moet worden. Bijzonder aan deze kamers is dat ze ook geschikt zijn om te boeken voor twee personen. Ideaal voor duogasten die in het hotel logeren of naast een bezoek aan bijvoorbeeld het restaurant of de Wellnessboot ook nog eens de hersens willen laten kraken. De vier andere kamers hebben de volgende thema’s: Cruise, The Pub, Summer en Winter.

Catering aanwezig
Bezoekers worden uitgedaagd om door het uitvoeren van diverse pittige opdrachten en puzzels zo snel mogelijk – maar binnen een uur – te ontsnappen uit de kamer. De gasten worden continu gemonitord. Als ze er echt niet uit dreigen te komen is het personeel niet te beroerd om via de televisieschermen een hint te geven. Of niet natuurlijk…

War de meeste Escape room gasten een uur lang verstoken blijven van eten en drinken is dat in de escape rooms van hotel Mill wel goed geregeld: de piccolo heeft de beschikking over een loper voor alle kamers.

Meer informatie:
www.uitjesmill.nl
www.escapemill.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *