Nieuw inflatable springpark in Gent op basis van één springkasteel

Ook in België is de opkomst van indoor Trampolineparken in volle gang. Jumpsky in Gent heeft daar een eigen versie aan toegevoegd; een hal van 2000m2 met alleen opblaas-springattracties. De inflatable is één object, waarin alle 40 attracties zijn verwerkt.

Inflatable park

Het inflatable park is het grootste springkasteel van Europa met meerdere zones en 40 attracties waaronder een obstacle run van 150m. In de kasteeltoren kan een schatkist worden veroverd. Het park heeft een grote variatie aan attracties zoals glijbanen, airbags, sweeper, pillow bash, climbing wall, een sportcage met voetbaldoelen en basketringen…

Een inflatable park is op zich niet nieuw. Waar Jumpsky Gent zich mee onderscheid is dat het één groot springkasteel is, waarin de attracties zijn verwerkt. Er zijn 34 blazers nodig om voldoende druk op het enorme springkasteel te houden.

Betalen per uur

Bezoekers betalen voor een toegangsprijs per tijdslot; € 12,50 per uur (bij online reservering). Voor kinderen onder de 6 jaar is begeleiding verplicht. Per uur worden maximaal 100 mensen toegelaten.

Na 18 uur richt men zich op een wat oudere doelgroep – en vooral studenten. Dan gaan de beats wat luider en de verlichting nog kleurrijker. Regelmatig worden er ook extra activiteiten georganiseerd zoals kleine wedstrijdjes, recordpogingen en uitdagingen.

Ook een horecavoorziening is onderdeel van het concept. (red.; Dat hadden we ook niet anders verwacht in België.). Vanuit het restaurant heb je uitzicht op het springpark. De foodvoorziening maakt ook arrangementen zoals kinderfeestjes of bedrijfsuitjes mogelijk.

Binnenkort een hybride jumppark

Jumpsky heeft al sinds 2016 een ‘normaal’ trampolinepark in Lochristy (Be) in beheer. In mei komt er nog een derde vestiging bij in Aalst. Dat wordt een combinatie van een opblaasbaar- en een trampolinepark.

Meer informatie: www.jumpsky.be/gent

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *