Duinrell opent vernieuwd buitengedeelte Tikibad

Het nieuwe buitengedeelte van het Tikibad is sinds afgelopen weekend geopend. De nieuwe waterattracties zijn een buitenbad, vijf familie-glijbanen én een waterspeeltuin met de grootste ‘tipping’ bucket van Nederland.

Het oude buitenbad heeft plaats gemaakt voor een compleet nieuw buitengebied. Je vindt er onder andere een verwarmd buitenbad en vijf nieuwe glijbanen. De nieuwe glijbanen zijn de family racer en de nieuwe half-open glijbaan. Voor de kleintjes valt er waterplezier te beleven in het kinderbadje en het waterspeelhuis met drie kindvriendelijke glijbanen.

Geen losse kaartjes voor het Tikibad

Een ticket voor het Tikibad is alleen te boeken in combinatie met een pretparkkaartje. Een woordvoerder licht toe: “Ons Tikibad ligt midden in het attractiepark. Het is daarom niet te controleren als we losse Tikibad-tickets verkopen. Gasten kunnen kiezen voor een Duinrell-ticket met onbeperkt Tikibad op die dag, dan kunnen ze de hele dag naar het Tikibad en krijgen ze het attractiepark er gratis bij.” Een entreekaartje (zonder datum) voor Duinrell kost (d.d. 1-7-2019): € 26,00. De meerprijs voor 2 uur Tikibad is € 5,50 – voor 3 uur Tikibad € 6,50 en voor onbeperkt Tikibad: € 7,50.

Dit systeem wordt ook bij avonturenpark Hellendoorn gehanteerd waar een ticket voor het Aquaventure Slidepark alleen als upsell (€ 3,50) bij een parkticket geboekt kan worden.

Zie ook: Opening waterpark Bellewaerde (o.a. met een prijsvergelijking van Wateraatracties)

Meer informatie: www.duinrell.nl/tikibad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *