Nieuw event ‘Love for life’ focust op (drukke) jonge vrouwen

Op zaterdag 4 en zondag 5 juni 2016 opent Jaarbeurs haar deuren voor Love for Life. Een positief lifestyle event met inspiratie en informatie over food, body & mind. Bezoekers maken kennis met de laatste trends, ontvangen tips, proberen dingen uit en gaan zelf aan de slag met workshops en try-outs.

PrintBezoekersprofiel
Het event Love for Life richt zich op moderne, hoger opgeleide vrouwen in de leeftijd 25 tot 45 jaar. Zelfbewuste vrouwen met een full- of parttime baan, kinderloos of met een jong gezin. Deze vrouwen vinden het belangrijk om gezond te leven, maar hebben doorgaans moeite dit te combineren met hun drukke bestaan. De interesse gaat uit naar gezond en gevarieerd eten, voldoende bewegen en persoonlijke groei. Onze bezoekers zijn kapitaalkrachtig en staan open voor bewustere keuzes in hun dagelijks leven. Die keuzes moeten alleen wel op een gemakkelijke manier te maken zijn. U kunt de bezoekers van Love for Life de handvatten bieden en inspireren om die bewustere keuzes in het dagelijks leven te maken. En natuurlijk is Love for Life voor de bezoekers ook gewoon een gezellig dagje uit. Maar wel eentje die helemaal om ‘jezelf’ draait.

plattegrondDrie belevingswerelden
Veel van de activiteiten hebben betrekking op vrijetijdsbesteding en prettig leven. Daarin komt de recreatiesector natuurlijk ook aan bod. Er is gekozen voor drie belevingswerelden met elk een eigen sfeer en inhoud:

1. Verantwoorde voeding
Tijdens Love for Life staan de elementen food, body & mind centraal. Food staat voor vrouwen die van verantwoord en lekker eten houden. Bewust beter bereiden start hier met kookworkshops, verantwoorde producten, de nieuwste kooktechnieken ontdekken, leren van de hipste healthbloggers en het bijwonen van lezingen over voeding. Tijdens Love for Life vindt de bezoeker antwoorden op vragen als: wat is een snelle en verantwoorde maaltijd na een drukke werkdag en welke trucs kan ik gebruiken als mijn kinderen weer eens niets lusten. Maar ook wordt duidelijk op welke manier zij kan genieten van een gezond ontbijt en wat is eigenlijk gezond? Allemaal onderwerpen die tijdens het event aan de orde komen.

2. Beweging
Op Love for life krijgt het element Body een betekenis doordat de bezoeker even loskomt van boodschappenlijstjes, to-do-lijstjes, agenda’s en andere stressfactoren. Er zijn meerdere sportieve try-outs en workouts om aan deel te nemen. Alles is erop gericht om bewuster met het lichaam om te gaan en nieuwe impulsen te krijgen. Daarnaast geven diëtisten van de Diëtisten Coöperatie Nederland en fysiotherapeuten 1-op-1 sessies en leert de bezoeker alles over (starten met) hardlopen in de Running Experience. En NOC*NSF is aanwezig voor een persoonlijk sportadvies.

3. Rust en balans
Mind gaat over rust, balans, zingeving en persoonlijke groei. Verschillende facetten van bewustzijnsontwikkeling worden hier vormgegeven. Zo kunnen bezoekers kennismaken met verschillende yoga- en pilatesvormen en meditatiesessies. De nieuwste mindfulness boeken zijn er te vinden en informatie over vitaliteitsreizen. Inspirerende sprekers informeren bezoekers over persoonlijke groei. Mind staat voor ontspannen gezichten, positieve energie en interactie.

Meer informatie: www.love-for-life.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *