Landal Business Line verdubbelt vergaderaanbod

Landal Business Line, de zakelijke afdeling van Landal GreenParks, heeft haar eventconcepten verder uitgebreid. Naast het eventconcept ‘je eigen stad’ is het voor organisaties nu ook mogelijk om exclusief ‘je eigen park’ of ‘je eigen wintersportdorp’ te realiseren. Met ruim 65 parken in zes landen is er voor iedere groepsgrootte een geschikte locatie midden in de natuur om te overnachten, teambuilden, eten, feesten en recreëren. Het aantal vergaderlocaties is uitgebreid naar 14.

Events worden vaak georganiseerd voor het behalen van één doelstelling: het bereiken van het ‘wij-gevoel’ met personeel of relaties. Dit gevoel ontstaat het beste door in een informele setting samen te ontspannen en genieten. Ronald Raidt, Manager Landal Business Line: “Bij Landal GreenParks zijn we elke dag bezig met het ‘wij-gevoel’ én zorgen we voor de ultieme vakantiebeleving. Daar zijn al onze parken op ingericht en dat maakt ze tevens ideaal als eventlocatie voor één of meerdere dagen. Voor het tweede achtereenvolgende jaar behoort Landal tot de top 3 ‘Klantvriendelijkste bedrijf van Nederland’. Hostmanship is onze tweede natuur en daar profiteert de zakelijke gast ook van.”

Fun & Entertainment team ‘in-house’
Het afhuren van een heel park, stad of wintersportdorp exclusief voor een organisatie of gezelschap is uniek. En of dit nu voor een meerdaags personeelsevent is, waarbij de nadruk ligt op teambuilding, of een meeting met sportief programma, diner, feestavond en overnachting, alles is mogelijk. Raidt: “Ons ervaren Fun & Entertainment team kan worden ingeschakeld om de juiste invulling te geven aan het event. Tevens zijn onze parken regelmatig uitvalsbasis voor een nabijgelegen event. Een park fungeert dan bijvoorbeeld als atletendorp, waar ook crew en vips na een dag vol inspanning heerlijk kunnen relaxen. Vorig jaar mochten we bijvoorbeeld voor de Special Olympics, de nationale spelen voor mensen met een verstandelijke handicap, 2.400 sporters en coaches verwelkomen op drie van onze parken in Limburg.”

Ultieme ‘wij-gevoel’ in groepsbungalows
Ook de opmars van de grote groepsbungalows biedt nieuwe mogelijkheden. Voor groepen tot 32 personen zijn deze uitstekend geschikt voor brainstormsessies, trainingen en meetings. De gezellige woonkamer met aangrenzende tuin is een ideale setting waar de beste ideeën naar boven komen en men het ultieme ‘wij-gevoel’ kan creëren.

Nieuwe website inspireert
www.landalbusinessline.nl is compleet vernieuwd met de uitbreiding van het aanbod, voorbeeldprogramma’s en een inspiratiefilm.