Krachten Recreatievakbeurzen worden gebundeld in Hardenberg

Recreatievakbeurs Hardenberg wordt dit jaar een stuk groter en uitgebreider. De organisatie heeft zelfs internationale ambities. De recreatiebeurs in Gorinchem, ‘Welcome’, die de laatste jaren werd gecombineerd met de horeca-vakbeurs zal niet in de huidige vorm worden voortgezet. Ook de pogingen om in Venray een recreatie-bijeenkomst te organiseren worden stopgezet.

Demonstratie van Padelsport op de beurs in 2016.

Landelijke beurs
De Recreatie Vakbeurs Hardenberg is steeds meer de toonaangevende beurs geworden voor de Nederlandse recreatiesector. Naast duizenden bezoekers uit de noordelijke provincies komen ook steeds meer specialisten uit andere windstreken van het land naar de recreatiebeurs in Evenementenhal Hardenberg. Om die reden wordt de beurs dit jaar dan ook officieel landelijk gepositioneerd. Ook mikt de organisatie op meer exposanten en bezoekers uit de buurlanden België en Duitsland.

Zie ook: Beursimpressie Recreatie Vakbeurs Hardenberg november 2016

Themahallen op Recreatie Vakbeurs
Vorig jaar werd voor het eerst gewerkt met een gethematiseerde zone: Happy Camping, ontworpen door designstudio Van Ginneken. Dat concept wordt wegens succes voortgezet. Er wordt zelfs een nieuwe themaconcept aan toegevoegd, ‘Happy Beach’. Daarnaast beoogt de organisatie een complete hal in te richten als zwembadhal. Verder is op de beursvloer weer een mobiliteitsparcours, komt er een hal voor overnachtingsfaciliteiten en krijgen ICT, dienstverlening, inrichting en decoratie gezamenlijk een eigen hal. Verbeek: “De plannen zijn onlangs gepresenteerd aan de branche en de reacties waren zeer positief. Ook werd aan de aanwezige ondernemers gevraagd om mee te denken, want een goede vakbeurs is immers een afspiegeling van de wensen en behoeften van de branche.”

Twee ontwerpen voor de thema-zones door designstudio Van Ginneken:

happy camping
Happy Beach

Recreatie Vakbeurs 2017
De nieuwe impulsen voor Recreatie Vakbeurs moeten gaan zorgen voor meer bezoekers en exposanten. “Alleen al naar aanleiding van de presentatie van de nieuwe plannen zijn er tientallen inschrijvingen bij gekomen. Ook mag ik met trots melden dat we in vergelijking tot dit tijdstip vorig jaar, een verdubbeling hebben van het aantal exposanten. De recreatiebranche wil er massaal bij zijn”, aldus Verbeek. Recreatie Vakbeurs vindt op 28, 29 en 30 november 2017 plaats in Evenementenhal Hardenberg.

Al het nieuws over Recreatie Vakbeurs Hardenberg 2017:  #Hardenberg2017

Meer informatie: www.evenementenhal.nl/recreatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *