Slagharen en Disneyland Paris verkozen tot leukste pretparkvakantie

Attractie- en Vakantiepark Slagharen is voor de tweede keer op rij uitgeroepen tot de beste pretparkvakantie van Nederland. In Europa is Disneyland Paris met het Disneyland Hotel tot absolute winnaar gekozen. Ruim 2800 kids en ouders hebben bepaald waar je de állerleukste pretparkvakantie viert. Zij stemden tussen 1 april en 1 mei op hun favoriet in de Kids PretparkTip! competitie: een initiatief van Kids Vakantiegids, waarbij de tien beste pretparkvakanties in Nederland en Europa worden onderscheiden met het felbegeerde Kids PretparkTip! Keurmerk.

Vorige maand opende Attractiepark Slagharen de nieuwe Gold Rush, Nederlands eerste triple launch coaster waarin je in drie lanceringen een topspeed bereikt van maar liefst 95 km p/u.

#1 Nederland: Attractie- en Vakantiepark Slagharen
In Nederland vier je de leukste pretparkvakantie bij Attractie- en Vakantiepark Slagharen in Overijssel. Het attractiepark in Wild West-stijl scoorde vooral met het grote aanbod attracties voor verschillende leeftijden, waaronder de onlangs geopende Gold Rush: de eerste triple launch coaster van Nederland. Ook het eigen waterpark Aqua Mexicana en de thema-events zoals het jaarlijkse Mardi Gras en Miracle of Lights zorgden voor een hoge score. Het eigen vakantiepark gooide vooral hoge ogen met de ligging ten opzichte van de attracties en de unieke themaverblijven, waaronder de luxe wigwamtenten, Cowboy Cottages en nieuwe Racoon Lodges.

meer informatie:
www.kidsvakantiegids.nl/kids-pretpark-tip/top-10-nederland

Een metershoge vuurspuwende draak is een van de hoogtepunten van Disney Stars on Parade, de nieuwe parade ter ere van het 25e verjaardagsfeest.

#1 Europa: Disneyland Paris & Disneyland Hotel
Disneyland Paris en het eigen Disneyland Hotel zijn favoriet voor een pretparkvakantie in Europa. Disneyland Paris viert dit jaar haar 25e verjaardag en pakt daarom groots uit met nieuwe shows, parades en zelfs compleet vernieuwde attracties. Deze noviteiten, maar ook het grote aantal en de diversiteit in attracties, de thema-events en meet-and-greets met populaire kinderhelden leverden het Franse pretpark veel punten op. Een verblijf in het Disneyland Hotel, pal voor de poorten van het Disneyland Park maakt de beleving compleet. Hier logeer je in unieke themakamers, ontmoet je je favo Disney figuren en word je prinses voor een dag met een sprookjesachtige make-over.

meer informatie:
https://www.kidsvakantiegids.nl/kids-pretpark-tip/top-10-europa

Kids PretparkTip! Keurmerk 2017
Nederlandse gezinnen combineren een zomervakantie of weekendje weg steeds vaker met een bezoek aan een pretpark. Met een (of meerdere) overnachting(en) in een nabijgelegen accommodatie maak je als pretparkliefhebber je vakantie helemaal compleet. Om te achterhalen waar je als gezin met kids de beste pretparkvakantie viert, reikt Kids Vakantiegids ieder jaar het Kids PretparkTip! Keurmerk uit. Uniek aan dit initiatief is dat zowel het pretpark zelf, als de hotels, vakantieparken en campings in de buurt worden beoordeeld op de aanwezige kidsfaciliteiten. Vorige maand maakte Kids Vakantiegids de top 10 selectie in Nederland en Europa bekend. Vervolgens koos het grote publiek zowel voor Nederland als Europa één absolute winnaar, door tussen 1 april en 1 mei te stemmen via de Kids PretparkTip! website. Er werden ruim 2800 stemmen uitgebracht.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *