Weekend Jumbo Racedagen Zandvoort goed voor ruim 100.000 bezoekers

Een nieuw baanrecord voor Max Verstappen, meer dan 100.000 bezoekers en de opening van Bernie’s Bar & Kitchen. Bernhard van Oranje en Circuit Zandvoort kijken terug op een extreem succesvol raceweekend op 20 en 21 mei. Bernhard van Oranje: “Het was een fantastisch weekend met een prachtig record voor Max, mooie races en heerlijk weer. Ik wil de meer dan 100.000 bezoekers bedanken voor hun bezoek aan Circuit Zandvoort en hoop dat ze er volgend jaar weer bij zijn.”

Max Verstappen
De persoon om wie de Jumbo Racedagen draait is natuurlijk Max Verstappen, Nederlands populairste sporter. Hij trakteerde zijn fans op een spectaculair, zonovergoten weekend met een supersfeer. Rokende donuts, een nieuw baanrecord en interviews in de Red Bull Racing F1-bolide uit 2012. Optredens van dj’s, een show met stuntvliegtuigen, driftshows en races met onder andere oude Formule 1 auto’s maakten het programma compleet. Met meer dan 100 journalisten, waaronder Eva Jinek, zijn de Jumbo Racedagen een waar mediaspektakel geworden. Naast Eva Jinek, waren oud Formule 1 coureurs zoals Jan Lammers en Robert Doornbos aanwezig, maar ook andere BN-ers zoals René Froger, Marcel Wanders en Niek Meijer, de burgermeester van Zandvoort.

VIP-opening Bernie’s Bar & Kitchen met Max Verstappen
Voor een select gezelschap begon het raceweekend vrijdag al met de opening van Bernie’s Bar & Kitchen, het nieuwe restaurant van Circuit Zandvoort. Bernhard van Oranje: “Ik ben er supertrots op dat ik samen met Max en racelegendes zoals Jan Lammers, Gijs van Lennep, Arie Luyendijk, Robert Doornbos en Christijan Albers ons nieuwe restaurant Bernie’s Bar & Kitchen heb mogen openen. Ik kijk nu al uit naar de opening van Bernie’s Beach later deze zomer.” Naast de racehelden waren ook BN-ers als Gordon, Valerio Zeno en Jan en Monique des Bouvrie van de partij.

Restaurant Bernie’s Bar & Kitchen en Bernie’s Beach Club
In samenwerking met de Vermaat Groep, ontwikkelaar van horeca-concepten zoals het RIJKS in Amsterdam, is het nieuwe restaurant Bernie’s Bar & Kitchen op het circuit vormgegeven. Dit nieuwe restaurant krijgt snel een tweede vestiging direct aan het strand van Zandvoort. Bernie’s Beach CLUB, zoals deze vestiging treffend heet, wordt later deze zomer geopend. Nogmaals Bernhard van Oranje: “Samen met Vermaat en Heineken® willen wij met Bernie’s Bar & Kitchen en Bernie’s Beach CLUB zorgen voor de beste food beleving van alle circuits van Europa.”

Over Circuit Zandvoort
Circuit Zandvoort biedt jaarlijks een zeer uitgebreide en gevarieerde kalender vol spectaculaire topevenementen en internationale hoogtepunten zoals Italia a Zandvoort, ADAC GT Masters weekend, British Race Festival, de Historic Grand Prix Zandvoort en natuurlijk de DTM. Het unieke circuittraject wordt door veel coureurs geroemd vanwege de unieke ligging, de uitdagende bochten en de bijzondere accommodatie. Circuit Zandvoort is ook de ideale locatie voor events, vergaderen en product presentaties.

Meer informatie: www.circuitzandvoort.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *