Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen trekt ruim 330.000 bezoekers

De 38ste editie van het Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen heeft ruim 330.000 bezoekers getrokken uit binnen en buitenland. Men genoot twee weekenden lang volop op en rond de boulevard van muzikaal entertainment en de prachtige vuurwerkshows, die de lucht van Scheveningen tussen de klok van 21.45u en 22.30u kleurde.

Op de eerste avond waren er al 85.000 bezoekers afgekomen op dit gratis festival. In vier dagen tijd liep de teller op naar ruim 330.000. Op het vuurwerkfestival in Scheveningen staan de vuurwerkshows centraal, maar er is ook een uitgebreid rogramma met concerten en vermaak.

Acht landen, waaronder Nederland, Polen, Japan, België, China, Frankrijk, Portugal en Spanje, gingen de strijd met elkaar aan in de verkiezing van mooiste landenvuurwerkshow. Uiteindelijk ging Spanje er met de titel vandoor. De winnaar van dit jaar mag de titel tijdens de volgende editie wederom verdedigen. SeaLife, gevestig op de boulevard speelde in op het festival met avondopeningen tegen gereduceerd tarief.

Meer informatie: www.vuurwerkfestivalscheveningen.com

Eén reactie

  1. Alleen jammer dat sommige toeschouwers nog steeds denken dat ze een kwartiertje van te voren kunnen komen en dan heftig verontwaardigd zijn als er files staan en alle parkeergarages vol zijn. Nou die zijn om 16.00 uur al vol!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *