Context maakt zeecontainer tot bijzondere accommodatie

Camping de Lakens heeft een zeecontainer omgetoverd tot hostel waar gasten een bed of kamer kunt huren; de Backpackshacks. De ligging in de duinen van Bloemendaal aan Zee, en een omgeving die het gevoel geeft van hippie-vrijheid, zorgen er voor dat er een unieke ervaring ontstaat. De relatief simpele container past uitstekend in dat beeld.

De kamers zijn simpel ingericht met o.a. 2 of 3 bedden, kachel, stroom en voorzien van beddengoed. Op de buitenplaats kunnen gasten relaxen en ontspannen. Er staat een hangmat, picknicktafel en een BBQ plaats. Boven op de container bevind zich een dakterras waar de gast kan genieten van de ondergaande zon.

Doelgroep
Het is mogelijk om een bed te boeken of een hele cabine. Camping de Lakens hoopt met dit concept buitenlandse backpackers naar de kust te trekken om hier lekker een paar dagen door te brengen. Ook zijn Nederlandse stelletjes die op zoek zijn naar een simpele overnachtingsplek welkom.

Prijsindicatie: voor een nacht (23/4) met twee personen in een driepersoons BackpackShack wordt een prijs gerekend van € 74.

Dit concept past uitstekend in een rijtje van andere accommodaties die perfect aansluiten bij hu omgeving, zoals bijvoorbeeld de liniehutten (bunkerachtige betonnen huisjes in de Hollandse waterlinie).

Meer informatie: www.campingdelakens.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *