Vakbeurs Welt der Freizeit (oktober 2020) is volop bezig met voorbereidingen

Op dit moment zijn alle vakbeurzen en congressen nog niet toegestaan. De recreatie vakbeurs Welt der Freizeit, op 7 en 8 oktober in het Duitse Kalkar (net over de Nederlandse grens) is volop bezig met de voorbereidingen.

Projectmanager Reinier Kuper: “Je kunt wel afwachten tot de regels zijn versoepeld. Maar als je dan nog moet opstarten, dan ben je te laat. We krijgen het vertrouwen van veel toeleveranciers aan de recreatiesector, die inmiddels al een stand hebben geboekt.”

zie ook: Terugblik op eerste editie Welt der Freizeit & Fotoreportage Welt der Freizeit 2019

Deze tweede editie van de beurs Welt der Freizeit staat weer volledig in het teken van vrijetijdsbesteding. De beurshal wordt omgetoverd tot een grote beleveniscamping, waar allerlei segmenten aan bod komen. De hoofdsegmenten blijven attracties, spel- en wateractiviteiten en overnachten. Ook is er een aantal nieuwe segmenten toegevoegd: kassa- en receptiesystemen en inflatables.

Congres: leukste uitje over de grens

Tijdens de beurs vindt ook weer het congres ‘Het leukste dagje uit over de grens’ plaats, waarin kennis wordt uitgewisseld tussen Nederlandse en duitse ondernemers. Dit congres focust zich op de trends van morgen betreft dagrecreatie en overnachtingsmogelijkheden. Het thema ‘de recreatiesector na de coronacrisis’ is naturlijk een belangrijk onderwerp. Het congres biedt een ontmoetingsplek voor ondernemers, banken en brancheverenigingen uit de gehele vrijetijdsbranche.

Het congres is ontstaan door een samenwerking tussen Messe Kalkar, PleisureworldNRIT en het Bundesverband der Campingwirtschaft in Deutschland e.V. (BVCD). Hun motto luidt: samen staan we sterk!

Meer informatie: https://weltderfreizeit.de/nl/

Informatie voor standhouders: boekingsformulier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *