Vakantiepark Slagharen bouwt 60 ruime nieuwe lodges

Vakantiepark Slagharen gaat 60 nieuwe lodges bouwen, die vanaf 1 juli 2024 beschikbaar zijn. De nieuwe vrijstaande accommodaties worden de grootste van het park. De accommodaties worden gebouwd volgens de BENG normering, waardoor ze energieneutraal zijn en worden voorzien van een warmtepomp, zonnepanelen en duurzame isolatie.

De luxe lodges komen op de plek waar nu nog de camping is gesitueerd. Slagharen werkt aan een nieuw te realiseren camping, waarvan de plannen momenteel nog in ontwikkeling zijn. Het totale vakantiepark omvat inmiddels meer dan 650 accommodaties.

Bouwer: Letniskowo

Op woensdag 15 november vond, tijdens de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg, de feestelijke ondertekening van het contract plaats. Dave Storm, Algemeen Directeur van Attractie- & Vakantiepark Slagharen werd vergezeld door Algemeen Directeur Jorden Visser van Griftdijk, de leverancier die ook de Red Rocks heeft geleverd en Marek Wasiuk, Algemeen Directeur van Letniskowo. Letniskowo zal de bouw voor haar rekening nemen en is een toonaangevende leverancier in het realiseren van duurzame vakantiewoningen, gevestigd in Bialystok, Polen.

Meer informatie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *