Thuishavens wordt Port Adhoc Nederland

Sibds maandag 3 april heeft jachthavengroep Thuishavens een nieuwe naam: Port Adhoc Nederland en een nieuw logo. Dit is een belangrijke mijlpaal in de ontwikkeling van het nieuwe Europese jachthavennetwerk waar de Nederlandse havens deel van uitmaken. De naamswijziging is een logisch gevolg van een integratieproces dat in 2019 is gestart.  

In 2019 nam de Franse jachthavenexploitant Port Adhoc Group het roer over van Thuishavens (Jachthaven Naarden, Jachthaven Bruinisse en Marina Muiderzand), die voorheen werden beheerd door de familie den Daas. In het kader van de groeistrategie is in 2021 Jachthaven Lelystad Haven aan de groep toegevoegd en begin dit jaar DEKO Marina Lelystad. Het netwerk telt nu in totaal 12 jachthavens, waarvan 7 in Frankrijk.

Zie ook: Drie grote Nederlandse jachthavens komen in Franse handen (okt 2019)

Met meer dan 4.500 ligplaatsen in Nederland is Port Adhoc Nederland de grootste commerciële jachthavengroep van het land. De ambitie is het netwerk van jachthavens in Europa verder uit te breiden om ligplaatshouders zoveel mogelijk nieuwe bestemmingen te laten ontdekken en nieuwe vaaravonturen te laten beleven.

“Ik kijk ernaar uit mijn bijdrage te leveren aan de verdere groei van het Europese jachthaven netwerk van Port Adhoc. Niet alleen door acquisitie, maar ook door het verder ontwikkelen van een moderne – en digitale haveninfrastructuur, kan Port Adhoc stappen voorwaarts maken. Het professionaliseren van processen en het ontwikkelen van nieuwe diensten op de jachthavens, zal Port Adhoc helpen klaarstomen voor de toekomst. Mijn ervaringen binnen de gastvrijheidssector en op vlak van schaalvergroting met behoud van identiteit, zal goed van pas komen om onze visie op korte- en lange termijn te verwezenlijken.”

Jorin Bijl, onlangs aangesteld als de nieuwe directeur van Port Adhoc Nederland.

Informatie over Port Adhoc Group 

Port Adhoc is al meer dan 15 jaar een toonaangevende partij, die jachthavens in Frankrijk en Europa beheert en ontwikkelt. Op dit moment exploiteert het bedrijf 12 jachthavens in Frankrijk en Nederland, met meer dan 10.000 ligplaatsen. Deze zijn verdeeld in 7 jachthavens, 3 dry stacking havens en 2 multi-service jachthavens. Port Adhoc heeft de ambitie om de jachthavens om te vormen tot reis- en vrijetijdsbestemmingen, niet alleen gericht op waterrecreatie, maar ook op een breder publiek van alle generaties. Daarom ontwikkelt en implementeert het bedrijf geïntegreerde commerciële diensten en innovatieve havenfaciliteiten die bezoekers een geheel nieuwe vaarervaring bieden.

Bron en meer informatie: www.port-adhoc.com/nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *