Start verkiezing leerbedrijf, praktijkopleider en talent van het jaar in de recreatie

Dit jaar worden er wederom een drietal verkiezingen gehouden in de recreatie. We gaan op zoek naar het beste leerbedrijf, de beste praktijkopleider en NIEUW dit jaar het beste talent. Met deze titels laat je zien dat je goud waard bent voor de branche! 

1. Leerbedrijf Recreatie 

Met de verkiezing ‘Leerbedrijf Recreatie’ kunnen ambitieuze praktijkbegeleiders en ondernemers uit het hele land hun talent tonen. Hiermee laten zij zien dat zij een voorbeeld zijn van goede praktijkbegeleiding in de branche én zet je het bedrijf in de spotlights bij (toekomstige) medewerkers.

2.  Praktijkopleider Recreatie

Praktijkopleiders zijn onmisbaar in onze branche en een voorbeeld voor toekomstige medewerkers. Een goede praktijkopleider geeft met aandacht en zorg het vak door aan de volgende generatie. Het is belangrijk dat de praktijkopleider hier dan ook de tijd en ruimte voor krijgt. Het is meer dan het afstrepen van een takenlijst. Hoe mooi is het als een stagiaire terugkijkt op zijn carrière en zich die ene praktijkbegeleider herinnert.

3. Talent Recreatie

De verkiezing Talent Recreatie is dit jaar nieuw. Een talent in de recreatie is iemand die zich op een bijzondere wijze gepresenteerd heeft, onderscheidend is én een echte ambassadeur is van het vak. 

Over de verkiezing

FNV Recreatie organiseert de verkiezingen uit naam van Stichting Sociaal Fonds Recreatie (SFRecreatie) in samenwerking met sociale partners, namelijk HISWA-RECRON en CNV Vakmensen.

In de vakjury zitten Johan Bijlsma (FNV Recreatie), Alwin Mulder (S-BB), Peter Verhaaf (TOP Animation), Herbert van Oord (HISWA-RECRON), Margreet Toonen (De Rooi Pannen) en het winnende leerbedrijf 2022/2023: Vakantiepark Molenwaard. De vakjury kiest uit alle inzendingen per verkiezing drie genomineerden. Woensdag 6 december 2023 vindt de uitreiking plaats tijdens de Dag van de Recreatie in Museumpark Archeon. 

Bron en meer informatie: www.fnvrecreatie.nl/cao-recreatie/tijd-voor-winnaars

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *