Provincie Flevoland geeft aanbieders schoolreisjes een steuntje in de rug

Gedeputeerde Jop Fackeldey en alle wethouders Recreatie &Toerisme van de Flevolandse gemeenten roepen scholen op om dit jaar in eigen provincie op schoolreis, kamp of werkweek te gaan. Alle Flevolandse scholen hebben daar een brief over ontvangen.

Mei, juni en juli zijn traditioneel de maanden waarin de meeste schoolreizen, schoolkampen en werkweken plaatsvinden. Ook met de huidige coronamaatregelen zijn er veel mogelijkheden in Flevoland. De provincie hoopt dat de brief scholen stimuleert om in eigen provincie op schoolreis, kamp of werkweek te gaan en daarmee de Flevolandse ondernemers te steunen. En buiten dat, Flevoland heeft voor groepen ook buitengewoon geschikte en leuke outdoor activiteiten en groepsaccommodaties om in te verblijven.

Activiteiten

Scholen kunnen via de zoekfunctie op www.visitflevoland.nl talloze uitjes, activiteiten en accommodaties in Flevoland vinden. Klimbossen, op safari met de boswachter, overnachten op bijzondere locaties of suppen, zeilen en kanoën op het vele water van de provincie zijn slechts enkele voorbeelden.
 
Gedeputeerde Jop Fackeldey: “Van een leerzame excursie op Schokland tot een sportief uitje op één van de prachtige watersportlocaties of dieren spotten in de Oostvaardersplassen: Flevoland heeft ontzettend veel te bieden voor jong en oud. En hoe mooi is het om met deze uitstapjes de ondernemers uit de eigen provincie een extra steuntje in de rug te geven?”

Over Visit Flevoland

De brief is verstuurd door Visit Flevoland, de destinatiemarketingorganisatie voor de Flevolandse vrijetijdssector. Visit Flevoland heeft ook een e-mailing verstuurd naar de directies van de Flevolandse scholen. De vrijetijdssector is voor Flevoland belangrijk qua werkgelegenheid, maar ook qua voorzieningen voor de bewoners van Flevoland. Visit Flevoland werkt samen met partners aan het vergroten van de bekendheid van en het bezoek aan Flevoland.

Meer informatie: www.visitflevoland.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *