Vanaf april op RTL 4: “Lekker weg in eigen land”

In een groeiende binnenlandse toeristische markt is het tv-format ‘Lekker weg in eigen land’ een opvallend nieuw informatief wekelijks magazine dat de kijker wil inspireren om Nederland te gaan ontdekken. Oftewel, de reisgids van Nederland op tv. Iedere week staan er meerdere toeristische plekken en activiteiten centraal, die absoluut een bezoek waard zijn.

Lekkerweg2regelsHet aantal binnenlandse vakanties is het afgelopen vakantiejaar met 2% toegenomen (Bron: NBTC-NIPO Research).
 Na ‘Bestemming Nederland’ is er niet meer een vakantieprogramma over Nederland geweest dat je in één aflevering meeneemt naar vele toeristische hoogtepunten in Nederland.

Inhoud uitzendingen

Iedere week staan meerdere toeristische plaatsen, regio’s en activiteiten centraal, die zeer de moeite waard zijn voor een bezoek. Of het nu een stadswandeling, een fietsroute, een bijzonder gebouw, museum, attractie, accommodatie of een niet te missen streekgerecht is. Het is dé gids voor alle dagjes uit en weekendjes weg! De uitzendingen hebben ieder een eigen thema passend bij de seizoenen en de landelijke toeristische campagnes.
Het programma bestaat naast een aantal hoogtepunten, wekelijks uit items van 2 of 4 minuten waarin een regio of toeristische onderneming wordt belicht. Ook eindigt iedere uitzending met een actuele agenda. Voor ondernemers is deelname aan het programma laagdrempelig; vanaf € 500 kan men participeren. Omdat de consument zich ook graag via online kanalen laat inspireren wordt de ondernemer zelf eigenaar van de videocontent zodat deze kan worden hergebruikt op de eigen website of andere online kanalen.

Tijdsslot

Het programma wordt vanaf 7 april wekelijks op RTL 4 uitgezonden op zondagochtend rond 11.00 uur en herhaald op zaterdagochtend rond 11.00 uur.

Meer informatie over dit tv-programma en deelname is te vinden op:
www.ziltezakenalkmaar.nl
www.tincan.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *