Seminar over online kansen voor verhuurders van accommodaties

Op donderdag 21 mei wordt het seminar ‘online boeken’ georganiseerd,  waar deskundigen van Booking.com, platform fijnopvakantie.nl en de marketeer van Parc Ganuenta hun visie geven over de nieuwste ontwikkelingen op op het gebied van online boeken. De bijeenkomst vind plaats in Vlissingen.

op vakantieDe gastsprekers zijn:

  • Henriette Gerlsma, marketingverantwoordelijke van Parc Ganuenta, een sfeervol, kleinschalig vakantiepark aan de rand van het Zeeuwse Colijnsplaat. Ze vertelt hoe een up to date softwarepakket hen helpt bij de bedrijfsvoering. Klanten kunnen makkelijker reserveren en boeken, en de administratie wordt een stuk eenvoudiger. En er zijn nog meer voordelen!
  • Bert Pezij, directeur van de bekende verhuurwebsite Fijn op Vakantie. Hij laat zien hoe u als verhurende ondernemer kunt reageren op de nieuwe digitale werkelijkheid. Onder andere met de juiste website en software voor het sterk toenemende mobiele gebruik van internet.
  • Tiemen Hilbers, Booking.com komt vertellen over de nieuwste ontwikkelingen bij deze supersnel groeiende online touroperator, en over de voordelen van een directe, real time koppeling via ‘de cloud’.

Praktische informatie
De seminar vindt plaats op donderdag 21 mei in Golden Tulip Strandhotel Westduin in Vlissingen. De ontvangst met koffie en thee is vanaf 10.00 uur en de seminar wordt rond 16.00 uur afgesloten. Deelname is gratis inclusief uitgebreid lunchbuffet.

Nadat een aantal gastsprekers aan het woord zijn geweest is er volop gelegenheid voor een demonstratie en het zelf werken met en ervaren van Reflex Booking.

Meer informatie: www.reflex-online.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *