Ook recreatiesector is welkom om aan te haken bij de Nationale Horecadag

Na een groot succes van de eerste editie van Nationale Horecadag waarbij meer dan 300 hotels, restaurants en café’s door heel Nederland open huis hielden voor bezoekers, vind op 15 april de tweede editie plaats.

Nationale Horecadag is een landelijk initiatief, gericht op het verbeteren van het imago van de horecabranche en vermindering van het personeelstekort. Tijdens Nationale Horecadag organiseren horecabedrijven workshops, masterclasses, rondleidingen en meet & greets op locatie. Alles om de bezoekers te enthousiasmeren voor de branche en om nieuwe medewerkers aan te trekken.

Tegelijkertijd zetten werkgevers de horecamedewerker in het zonnetje op Nationale Horecadag. Er komen speciale Nationale Horecadag vlaggetjes om back of house te hangen en door heel Nederland worden werknemers bedankt voor hun inzet, want zonder hun, geen horeca.

Zoek jij ook nieuwe horecamedewerkers? Doen dan mee met de Nationale Horecadag. Meld je aan voor slechts € 50,-, plaats je activiteit op www.nationalehorecadag.nl, ontvang promotiemateriaal, social media tips en tricks en nog veel meer.
Nationale Horecadag wordt georganiseer in samenwerking met SVH, VHC en L1nda.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *