Joe Pine komt naar Nederland voor masterclass #ExperienceEconomy

Op 31 maart 2017 verzorgt Joe Pine de Brood@Spelen Masterclass over beleveniseconomie, authenticiteit en transformatie in retail en retailcentra. In de masterclass laat Joe Pine zien hoe waardevol het creëren van belevenis, authenticiteit en het gebruik van technologie is voor transformatie en het goed functioneren van winkels, horeca en vermaak, winkelcentra en binnensteden.

joe pineMet koffie als leidraad schetst Pine de weg van grondstof (koffieboon) via product en dienstverlening naar “experience” (kopje koffie bij Caffé Florian op het San Marco-plein in Venetie). Om “authenticity” te verduidelijken vergelijkt hij Nederland met Disneyland en concludeert dat authenticiteit meer kan zijn dan alleen maar echt. “Beyond goods and services there are experiences” en nog een stap verder gaat het om “transforming retail & transformative retail”. Door toepassing van de nieuwste technologieën en het verbinden van de fysieke en de virtuele wereld ontstaan er “infinite possibilities” van steeds weer nieuwe vormen van belevenis en beleving. En dat biedt retailers en retailcentra talloze mogelijkheden om (nieuwe) klanten te vinden en te binden en het economisch functioneren te verbeteren.

In de masterclass geeft Joe Pine veel ruimte aan interactie met de deelnemers. Het wordt een leuke en leerzame masterclass en voor deelnemers een #belevingmetbetekenis.

Plaats & Tijd
De masterclass vindt plaats op 31 maart 2017 in Seats2meet Hoog Catharijne in Utrecht. Bij binnenkomst (vanaf 12.30 uur) is er een inloop broodjeslunch. Joe Pine begint om 13.30 uur en eindigt rond 16.30 uur met tussendoor pauze. Aansluitend de netwerkborrel tot 17.30 uur.

Deelnemers
De organisator Brood@Spelen gaat uit van ongeveer 100 deelnemers uit de fysieke en de internet retailwereld, overheid (economische zaken, centrum-management, citymarketing), detailhandel, horeca, toeristisch-recreatief bedrijfsleven, retalontwikkelaars, eigenaren en beheerders retailvastgoed, researchers, consultants, marketeers etc.

Kosten & Aanmelden
De kosten bedragen € 349,- (excl. btw) per persoon. Meldt u zich aan met minimaal drie mensen (collega’s en/of relaties) dan bedragen de kosten € 299,- per persoon (excl. BTW).

Facturatie vindt plaats bij bevestiging van uw aanmelding. U kunt tot 3 weken voor de bijeenkomst kosteloos annuleren. In het geval van verhindering mag een collega of een relatie van uw aanmelding gebruik maken.

U kunt zich aanmelden door uw naam en adresgegevens te mailen aan broodenspelen@basconsultants.nl. Deelname is op volgorde van aanmelding.

Meer informatie: www.basconsultants.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *