JAM@NHTV; flexibel kennis maken met NHTV studenten

Het nieuwe initiatief JAM@NHTV maakt het voor bedrijven mogelijk om studenten, of recent afgestudeerden, van NHTV Breda op een snelle manier, voor zowel een korte als langere periode ‘in dienst’ te nemen. Zo kunt u bijvoorbeeld piekmomenten opvangen of voor een aantal uur per week een student inhuren mét kennis van uw sector. Het voordeel van JAM@NHTV voor studenten is dat zij studie-gerelateerde werkervaring opdoen.

Administratie foto marketingVia het online platform van JAM@NHTV kunt u namelijk in drie muisklikken de door u gekozen student inhuren. Via uw account kunt u in één oogopslag zien welke studenten per dag beschikbaar zijn en wat hun kwaliteiten zijn. Daarnaast heeft JAM@NHTV een online open database waarin u onze afgestudeerde studenten vindt die op zoek zijn naar een fulltime baan. Het opvragen van een CV of het inplannen van een sollicitatiegesprek is via dit systeem een fluitje van een cent!

De studenten in de database van JAM@NHTV volgen een opleiding aan NHTV Breda in de richting Toerisme & Leisure, Games & Media, Hotel Management, Logistiek, Built Environment of Facility Management. Door deze diversiteit aan opleidingen biedt JAM@NHTV studenten aan met kennis uit verschillende branches, welke graag relevante werkervaring willen opdoen in de richting van hun studie.

De voordelen van JAM@NHTV voor uw bedrijf:

  • op elk moment van de dag inzicht in onze database met beschikbare studenten;
  • studenten ‘boeken’ in slechts 30 seconden;
  • studenten inhuren met kennis van uw branche;
  • gemiddeld uurtarief van € 13,50 excl. BTW.
  • dé manier om jong talent van NHTV Breda aan uw bedrijf te binden;
  • de mogelijkheid om op basis van filters en reviews snel de juiste kandidaat voor uw bedrijf te vinden;
  • de mogelijkheid om zowel internationale als Nederlandstalige studenten in te huren

JAM@NHTV logo (1)Wanneer u een gratis bedrijvenaccount aanmaakt via www.jam-nhtv.nl, ontvangt u een flinke korting op de prijs die u betaalt bij het ‘inhuren’ van studenten.

Meer informatie:  www.jam-nhtv.nl

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *