FNV Horeca (en recreatie) gaat als zelfstandige vereniging mee in FNV In Beweging

Vandaag heeft het Ledencongres van FNV Horecabond in Regardz Eenhoorn te Amersfoort besloten dat FNV Horecabond en daarmee de merken FNV Horeca, FNV Catering en FNV Recreatie als zelfstandige sectoren zich aansluiten bij FNV In Beweging.

Ledenparlement
Tijdens het Ledencongres zijn ook de kandidaten voor het Ledenparlement gekozen. Het Ledenparlement is het hoogste orgaan binnen de vakbeweging. In totaal bestaat het Ledenparlement uit circa 100 leden. FNV Horecabond heeft vandaag twee Ledenparlementskandidaten gekozen: Ronald Plokker namens FNV Horeca en Michel Hooglugt namens FNV Catering/FNV Recreatie.

Ben Francooy, voorzitter FNV Horecabond: “We zijn zeer tevreden met de beslissing die het Ledencongres heeft genomen richting FNV In Beweging. Dit besluit past volledig bij het beeld dat wij hebben richting de toekomst en onze leden. Daarbij zijn we ervan overtuigd dat onze Ledenparlementskandidaten ons op de juiste manier zullen vertegenwoordigen.”

FNV Horeca, FNV Catering en FNV Recreatie zijn onderdeel van FNV Horecabond. Zij behartigen de collectieve belangen van alle horeca-, catering- en recreatiemedewerkers op het gebied van werk en inkomen, arbeidsvoorwaarden, arbeidsomstandigheden en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt.

Meer informatie: www.fnvhorecabond.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *