Center Parcs / Albron opent reeks nieuwe horecaoutlets in 2015

Diverse succesvolle pilotprojecten op het gebied van ‘horeca met beleving, krijgen komend jaar een vervolg in horeaca-outlet in verscillende Center Parcs parken in heel Nederland. In 2015 staat een nieuwe reeks openingen op stapel en bovendien zal een aantal Aqua cafés worden gerenoveerd.

Evergreenz in Vossemeren (Be)
Evergreenz in Vossemeren (Be)

Hogere bezoekersfrequentie en hogere bestedingen
Nadat in België vijf nieuwe horecaconcepten werden geopend in twee Center Parcs parken, is de succesformule sinds dit jaar ook in Nederlandse parken terug te vinden. De concepten werden ontwikkeld door Albron catering, die de foodservice onder het dak van Center Parcs verzorgt. Afgelopen jaar werden er zes nieuwe horecagelegenheden in drie van de parken geopend, verspreid over het land. Een van deze nieuwe concepten is het Evergreenz Family buffet, wat gasten de mogelijkheid biedt te allen tijde van een kwalitatief goede maaltijd te genieten tijdens hun verblijf in Center Parcs. Op 8 december jongstleden werd de laatste van een serie Evergreenz geopend in Center Parcs Het Heijderbos. Center Parcs heeft met deze initiatieven een verbetering geconstateerd in de bezoekersfrequentie en het bestedingspatroon.

Openingen en renovaties in 2015
In het nieuwe jaar vervolgt Center Parcs deze positieve ontwikkeling met de opening van vijf Nonna’s Pizza pasta restaurants, vijf Grand Cafés en twee Fuego Grill restaurants. Daarnaast zal een aantal van de Aqua cafés een renovatie ondergaan. De reeks openingen start in februari 2015, waarna gelijkmatig de andere gelegenheden volgen. Het merendeel van de nieuwe restaurants wordt geopend voor de zomer. Een viertal projecten volgt na de zomer nog.

Meer informatie:
artikel: Nieuwe horecaconcepten Center Parcs (22-01-2014)
www.centerparcs.nl
Albron Leisure

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *