Nieuwe directeur voor Wildlands Adventure Zoo Emmen

Julius Minnaar (53) wordt de opvolger van de huidige directeur Erik van Engelen, die het dierenpark in Emmen, in vijf jaar tijd, in rustiger vaarwater heeft geloodst. Minnaar start in juni met zijn nieuwe opdracht. Erik van Engelen blijft tot medio juni in functie.

Zie ook: Algemeen directeur Erik van Engelen kondigt vertrek bij WILDLANDS aan

Minnaar is afkomstig uit de mediasector. Hij heeft hiervoor directiefuncties bekleed bij mediabedrijven als IPG Mediabrands en Dentsu en in de publieke sector bij de Ster en TROS.

President-commissaris Henk Jan Meijer reageert namens de Raad van Commissarissen: “We zijn blij met de benoeming van Julius en we zien in hem een waardig opvolger van de huidige algemeen directeur, Erik van Engelen. Hij heeft de juiste persoonlijkheid en een mooie staat van dienst in het leiden van bedrijven en ik heb er alle vertrouwen in dat zijn ervaring voor zowel WILDLANDS als het ATLAS Theater de juiste is.”

Julius Minnaar: “Ik heb de liefde voor dier en natuur van jongs af aan meegekregen en volg WILDLANDS al geruime tijd. Ik kijk er enorm naar uit om met dit prachtige park en mijn nieuwe collega’s de volgende fase in te gaan. Het is een eervolle functie en ik wil graag voor deze twee bedrijven verdere groei realiseren. Mijn vrouw is in Emmen opgegroeid en mijn schoonouders wonen er nog; we hebben er veel zin in om straks in het mooie Drenthe te gaan wonen.”

Bron en meer informatie: www.wildlands.nl

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *