Keukenhof gaat samenwerking aan met Fien & Teun

Fien & Teun en Keukenhof zijn een samenwerking gestart om authentiek Nederland aan nog meer mensen te laten zien. De samenwerking tussen de merken is een perfecte match, gezien het gedeelde doel om Nederland goed op de kaart te zetten.

Michael van Hoorne (links) Fien & Teun en Tom Schreuder (rechts) presenteren het nieuwe boek ‘Fien & Teun Op Tulpenavontuur’ in Keukenhof. (Fotograaf: Ton de Bruin)

Samen hopen ze verschillende projecten uit te voeren, waarmee afgetrapt zal worden met de lancering van een nieuw Fien & Teun een kinderboek, genaamd Fien & Teun Op Tulpenavontuur.

In Fien & Teun Op Tulpenavontuur gaan het favoriete boertje en boerinnetje een dagje naar Keukenhof. Onderweg zien ze steeds meer bloemenvelden. Eenmaal aangekomen zien zij bloemen in allerlei prachtige kleuren. Ze leren hoe de bollen groeien en aan het eind van het boek staan ook leuke knutselopdrachtjes over natuurlijk tulpen.

Dat Fien en Teun in het boek op bezoek gaan bij Keukenhof zal niet de enige keer zijn. Zo kunnen kinderen van 2 t/m 6 mei 2022 het boertje en boerinnetje ontmoeten in Keukenhof tijdens échte Fien & Teun dagen! Op deze dagen kunnen bezoekers met hen op de foto en kunnen ze meedoen aan een oudhollands spellenparcours. Daarnaast is Keukenhof langs geweest bij Avonturenboerderij Molenwaard en Vakantiepark Molenwaard om bloembollen te planten, welke nu prachtig in bloei zijn. Een mooi begin van hopelijk nog een veel meer projecten die Nederland op zijn best laten zien.

Het nieuwe boek Fien & Teun Op Tulpenavontuur is vanaf vrijdag 15 april 2022 te koop bij Avonturenboerderij Molenwaard, Vakantiepark Molenwaard en Keukenhof. Daarnaast zal deze ook online te bestellen in de webshop van Kids Toys World. Het boek naast het Nederlands, ook verkrijgbaar in het Engels voor de vele buitenlandse bezoekers van Keukenhof.

Meer informatie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *