Internationaal Shortstay hotelconcept start op twee locaties in Amsterdam

Het internationale hotelconcept Bob W opent twee locaties in Amsterdam. Bob W speelt in op de trend ‘live like a local’. De accommodaties bieden het gevoel van ‘normale huiskamers’. Voor de voorzieningen zijn de gasten aangewezen op voorzieningen in de omgeving van het hotel; zoals de lokale restaurants of een fitnessclub.

De buurten van Bob W zijn altijd zorgvuldig gekozen, omdat de gasten daar veel van hun voorzieningen vinden. Er worden appartementen gezocht op centrale locaties of in levendige, opkomende buurten. Voor de lancering van het merk in Nederland is gekozen voor locaties in de wijken Oosterpark en Amsterdam-Noord.

USP door nieuwe technologie en connectie met de omgeving

impressie locatie ‘Noord’

Een van de onderdelen waarmee de keten een Unique Sales Position (USP) weet te veroveren is de innovatieve en naadloze digitale receptie-ervaring, ondersteund door een 24/7 bereikbaar digitale klantenservice en andere technologische faalkluizen, zodat gasten altijd voelen dat er goed voor hen gezorgd wordt. Bob W heeft zijn eigen technologieplatform gebouwd samen met een reeks apps en biedt appartementen voor kort verblijf die gasten het beste van twee werelden bieden: de authenticiteit en functionaliteit van een privé-appartement, evenals de betrouwbare kwaliteit van een hotel.

Functionaliteit staat centraal, inclusief voorzieningen om zelf een snelle maaltijd te bereiden en plekken om je spullen op te bergen, naast doordachte details om te ontdekken en kunst om van te genieten. Als tijdelijke inwoner van de stad krijg je gratis toegang tot een gym in de buurt en ontbijten kan in naburige cafés, zodat je de dag echt begint zoals de lokale bevolking dat doet.

inrichting van een studio op locatie Oosterpark

Het meubilair, de kunst en het design van elke locatie is afgestemd op de bestemming en laat je de smaken van de buurt proeven. Met de focus op duurzaam, lokaal design, werkt Bob voor zijn Amsterdamse locaties samen met creatievelingen, kunstenaars en lokaal talent. Het interieurontwerp is geleverd door een nieuw en binnenkort te lanceren design studio in Amsterdam, het lokale ontwerpteam van studio Holloway Li.

Meer informatie: www.bobw.co

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *