Inschrijvingen geopend voor de vijfde Remarkable Venue Awards

De jaarlijkse Remarkable Venue Awards van Tiqets, waar de beste musea en attracties worden gekozen, vindt dit jaar plaats tijdens de Tourism Innovation Summit (TIS) in Sevilla.

Efteling, winnaar van de Most Remarkable Venue in 2020 (Nederland)

Het hybride evenement biedt deelnemers de mogelijkheid om het evenement fysiek in Sevilla of virtueel via de livestream bij te wonen. Inschrijvingen voor de Best Hidden Gem en Most Innovative Venue awards kunnen vanaf vandaag tot 30 september worden ingediend.

Dit is de eerste keer dat Tiqets samenwerkt met TIS om de Remarkable Venue Awards ceremonie te hosten. Wie de Remarkable Venue Wards 2021 fysiek bijwoont, ontvangt een gratis 3-daagse Gold Pass ter waarde van meer dan € 500 voor de Tourism Innovation Summit. Anderen kunnen inloggen op de gratis livestream van het evenement.

“2021 was een jaar van opleving van de toeristische sector. In de nasleep van de pandemie hebben musea en attracties nieuwe, spannende en vooral veilige manieren bedacht om met bezoekers in contact te komen. In samenwerking met TIS organiseren we ons jaarlijkse evenement om het einde van een jaar van herstel te vieren en de overgang naar een jaar van records te verwelkomen. Het is een voorrecht om aan het eind van een lang, maar hoopvol jaar te vieren wat deze locaties hebben bereikt met de Remarkable Venue Awards ceremonie,” zegt Tiqets President & mede-oprichter Luuc Elzinga.

De prijsuitreiking gratis bijwonen

Iedereen in de reisindustrie wordt uitgenodigd om zich in te schrijven voor de gratis prijsuitreiking. Deze vindt plaats  tijdens de Tourism Innovation Summit in Sevilla op woensdag 10 november van 17:30 tot 20:30 uur. Het evenement wordt ook wereldwijd live uitgezonden zodat iedereen het virtueel kan bijwonen.

 “Na vele moeilijke maanden voor bedrijven in de toeristische sector moeten we de tijd nemen om deze bedrijven te erkennen die vandaag de dag leidend en innovatief zijn. Het is daarom voor ons een genoegen de Tiqets Remarkeble Venue Awards te organiseren om musea en attracties in het zonnetje te zetten. Op de TIS, Tourism Innovation Summit 2021, brengen we de leiders van de toeristische sector samen om van gedachten te wisselen en de richtlijnen voor de reactivering van de sector te bepalen”, zegt Silvia Avilés, directeur van TIS2021.

Most Innovative en de Best Hidden Gem Venue Awards

Most Innovative gaat over het vinden van manieren om creatief en uniek te zijn die ook modern en up-to-date zijn. Dit kunnen creatieve marketingstrategieën, nieuwe technologie, duurzaamheidsinitiatieven of andere middelen zijn.
Best Hidden Gem verwijst naar iets dat buitengewoon, uniek of speciaal is. Deze prijscategorie is gericht op het onder de aandacht brengen van minder bekende en meer niche-attracties voor reizigers over de hele wereld.

Er zijn zeven categorieën van de Remarkable Venue Awards, waarvan vijf worden gekozen op basis van klantbeoordelingen op Tiqets.com. Twee categorieën zijn open voor inschrijvingen en worden niet bepaald op basis van klantbeoordelingen, maar worden beoordeeld door een panel van experts uit de industrie. Het panel bestaat onder andere uit vertegenwoordigers van organisaties als National Geographic, Condé Nast, MuseumNext en ons wereldwijde jurylid Douglas Quinby van Arival. Elke deelnemende markt (Frankrijk, Italië, Nederland, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en de VS) krijgt een winnaar in elke categorie.  

Over de Tiqets Remarkable Venue Awards

De Tiqets Remarkable Venue Awards zijn in het leven geroepen om de beste attracties en ervaringen in de meest bezochte steden en landen over de hele wereld te erkennen en te vieren. De eerste Tiqets Remarkable Venue Awards werd gehost in Parijs in 2017, met winnaars waaronder het Musée d’Orsay en Fondation Louis Vuitton. Sindsdien organiseerde Tiqets elk jaar zes regionale prijsuitreikingen in Amsterdam, Parijs, Rome, Londen, New York en Barcelona, voordat in 2020 de prijsuitreiking werd gecombineerd.

Over Tourism Innovation Summit

Tourism Innovation Summit (TIS) 2021, die van 10 tot 12 november in Sevilla plaatsvindt, is de wereldwijde top over innovatie en technologie voor de reis- en toerismesector. TIS2021 brengt de leiders van de toeristische sector samen om van gedachten te wisselen en de richtlijnen voor de reactivering van de sector te bepalen. Reactivering, het herwinnen van het vertrouwen van de reizigers, inclusief toerisme, duurzaamheid en digitalisering worden de belangrijkste drijfveren voor een nieuw tijdperk van reizen.

Meer informatie: www.tiqets.com/venues/remarkable-venue-awards

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *