In 2025 rijdt er dagelijks een parade met 8 praalwagens door Plopsaland De Panne

Plopsa, de toonaangevende Europese themaparkengroep, markeert een mijlpaal in haar geschiedenis met de aankondiging van een nieuwe parade ter ere van haar 25-jarig bestaan. De nieuwe parade zal bestaan uit 8 indrukwekkende paradewagens, die een unieke mix van magie, animatie en spektakel bieden voor bezoekers van alle leeftijden.

foto van de huidige Grand Opening (2024)

De ‘Celebrations Parade’, die voor het eerst zal uitrijden op 30 maart 2025 tijdens de Grand Opening van Plopsaland De Panne, belooft een ongeëvenaarde ervaring te worden, waarbij de Studio 100-figuren tot leven komen in een betoverende optocht doorheen het park. Bezoekers zullen iedere dag worden meegevoerd op een reis vol kleurrijke praalwagens, opzwepende muziek en indrukwekkende choreografieën.

“Naar aanleiding van ons 25-jarig bestaan, wilden we iets buitengewoons creëren. Deze nieuwe parade belichaamt alles waar Plopsa voor staat: plezier, emotie en verwondering. We zijn ervan overtuigd dat we aan de hand van deze parade de magie nog meer tot leven zullen laten komen. Ik kan onze bezoekers alvast verzekeren dat 2025 een écht feestjaar belooft te worden.”

Carl Lenaerts, CEO Plopsa

Het meeste investeringsgeld gaat naar Holiday Park Germany

De grootste investeringen doet Plopsa op dit moment in het Holiday Park Germany. Daar komt in 2025 een nieuw themagebied ‘100% Wolf’ met een nieuwe familie-achtbaan. De nieuwe coaster maakt deel uit van een groter masterplan waarin Plopsa voor 80 miljoen euro investeert.

Holiday Park Germany onthulde onlangs het nieuwe masterplan voor het Duitse park. Naast bovengenoemde investeringen worden deze zomer ook nog de attracties “Greenville Bus” en “Blinky’s Zeepkisten” geopend. In 2025 wordt aan het Blinky Bill themagebied een derde attractie toegevoegd en zal ook de darkride van De Smurfen voor het eerst operationeel zijn. De lancering van de familieachtbaan “100% Wolf” zal het neusje van de zalm worden – in wat voor Holiday Park een veelbelovend jaar belooft te worden. In 2026 zal het wereldberoemde Tomorrowland neerstrijken in Holiday Park Germany met een spectaculaire coaster in een gloednieuw themagebied, speciaal ontworpen voor volwassenen en tieners. De resterende 40 miljoen euro wordt geïnvesteerd in een nieuw waterpark met thematische zwembaden en spannende waterglijbanen.

Meer informatie: www.plopsalanddepanne.be/nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *