Gebruikte botenbeurs HISWA afgelast

De Gebruikte Boten Beurs, die van 20 tot en met 22 april in de Bataviahaven in Lelystad zou plaatsvinden, gaat niet door. De beursorganisatie besloot de derde editie van de beurs te annuleren in verband met een tegenvallend aantal deelnemers. De afgelasting volgt een week nadat de ANWB bekend maakt dat zij een eigen watersportbeurs in Lelystad organiseren.

Volgens een woordvoerder van de HISWA staat de afgelasting los van het initiatief van de ANWB. Die beurs vindt immers in het najaar plaats, terwijl de HISWA gebruikte botenbeurs een voorjaarsbeurs zou worden.

“Er zijn te weinig boten ingeschreven om een evenement met een volwaardig aanbod te kunnen organiseren”, aldus Farouk Nefzi, directeur HISWA Multimedia. “De Gebruikte Boten Beurs is een initiatief van HISWA Multimedia en Bohil Media. Met het geringe aantal inschrijvingen voldoen we niet aan de kwaliteitseisen die beide organisaties stellen.”

De organisatie stemde de annulering af met de markt. Nefzi: “Het animo voor een beurs met gebruikte boten in Lelystad blijkt op dit moment te gering. We zijn voornemens de Gebruikte Boten Beurs volgend jaar te verhuizen naar Amsterdam Marina, de nieuwe jachthaven op de NDSM-werf waar dit jaar de HISWA te water plaatsvindt.”

bron: HISWA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *