FNV Recreatie lanceert e-learnings voor alle medewerkers in de recreatie

FNV Recreatie vindt het van groot belang dat medewerkers in de recreatie zich blijven ontwikkelen. Waar je je ook in je loopbaan carrière bevindt, je bent nooit uitgeleerd. In de recreatiesector is geen dag hetzelfde en daarom biedt FNV Recreatie verschillende e-learnings gratis aan voor alle medewerkers.

Recreatiemedewerkers kunnen zich vanaf nu tot 1 oktober 2021 gratis inschrijven voor de volgende e-learnings:
 

  • Persoonlijke ontwikkeling
    In deze e-learning wordt de deelnemer meegenomen door een gezin die een lang weekend op een recreatiepark verblijft. Ze ondernemen van alles en maken gebruik van alle faciliteiten van het park. Tijdens dit verblijf komen onder andere de thema’s omgaan met verandering, stressbestendigheid, feedback geven en ontvangen, flexibiliteit en verschillende vraagtechnieken aan bod.
     
  • Leidinggeven in de recreatie
    In deze e-learning wordt virtueel leidinggegeven aan een recreatieteam. Er moeten keuzes gemaakt worden die direct invloed hebben op de tevredenheid van het team. Er wordt geleerd hoe je een team neerzet waarin een fijne werksfeer heerst. De deelnemer leert algemene managementzaken, maar ook hoe om te gaan met medewerkers die weerstand bieden en op welke manier het team gemotiveerd wordt.

Karlijn Kneepkens, manager scholing en ontwikkeling FNV Recreatie: “Ontwikkeling in jezelf is belangrijk, juist nu. Met deze e-learnings leveren wij hier graag een bijdrage aan.”

Inschrijven kan via Hospitality Academy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *