Efteling kijkt reikhalzend uit naar heropening

Vanaf donderdag 19 november opent de Efteling weer haar poorten. Op dit moment wordt de metamorfose naar de Winter Efteling afgerond.

“Onze medewerkers hebben heel hard gewerkt om attracties, paden en pleinen weer netjes te maken. Alle voorzorgsmaatregelen om de bezoekers op een veilige manier in de Winter Efteling te ontvangen zijn genomen. We zijn klaar voor de heropening, maar we moeten nog even geduld hebben.” zegt Koen Sanders, directeur Commercie, Creatie & Ontwikkeling.

Dit jaar zal op 31 december het Oud & Nieuw feest voor reguliere parkbezoekers vervallen. Dit besluit past bij de afspraken met alle leden van de Club van Elf om geen grote activiteiten buiten de reguliere openingstijden te organiseren. Voor de verblijfsgasten wordt een veilige, alternatieve viering verzorgd, die past binnen het verblijfsarrangement en het ‘Veilig Samen Uit’ protocol.

Winter Efteling

De Winter Efteling duurt t/m 31 januari. Het park is dagelijks open tot 18.00 uur, 19.00 uur of zelfs 20.00 uur. Nieuw in deze Winter Efteling is de Warme Winter Weide: een winterse weide met (deels overdekte) zitgelegenheid, horeca, merchandise en entertainment. Er zijn ook Vreugdevuren waar bezoekers zich onder het genot van een hapje en drankje kunnen opwarmen. Het Sprookjesbos is net als voorgaande jaren ‘s-avonds prachtig verlicht, er is winters entertainment te zien en elke avond wordt afgesloten met de spectaculaire watershow Aquanura.

Meer informatie: www.efteling.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *