Reis Inspiratie Markt + congres over Toegankelijk Reizen

Op 18 maart wordt in Amsterdam overdag een congres georganiseerd over toegankelijke reizen. Aansluitend, vanaf half zes, opent de ‘Reis Inspiratie Markt’. Op deze markt is iedereen welkom die informatie zoekt over toegankelijke accommodaties en activiteiten in Nederland en Europa.

access toerismReis Inspiratie Markt
Het doel van de markt is om consumenten meer informatie te geven over toegankelijk toerisme, onder andere: bezienswaardigheden, restaurants, hotels, routes en museums. Er zullen lokale agenten aanwezig zijn die de bezoekers persoonlijk kunnen vertellen over de toegankelijkheid en vakantiemogelijkheden in Italië, Portugal, België, Polen, Duitsland en Nederland. Bij gespecialiseerde reisagenten kunt u terecht voor informatie over andere Europese bestemmingen. U ontvangt bij de entree een gratis welkomstdrankje.

Informatie
Locatie: Impacthub Amsterdam, Haarlemmerweg 10C, 1014 BE Amsterdam, Westerpark.
Datum: 18 maart 2016
Tijd: 17:30 tot 20:00 uur
Toegang: gratis
Meer informatie: http://www.toegankelijkreizen.nl/blogs/Reis-Inspiratie-Markt-18-maart-Amsterdam

Amsterdam ACCESSTOUR Exhibition & Conference
Voorafgaand aan de ‘Reis Inspiratie Markt’ vindt van 11.00 uur tot 17.00 uur de ACCESSTOUR Exhibition and Conference plaats. Met de ratificatie van het VN verdrag zullen meer toeristische bedrijven moeten inspelen op de vraag naar toegankelijkheid. Dit is het eerste internationale congres over toegankelijk toerisme voor de zakelijke reisbranche in Nederland. Tijdens dit congres worden de resultaten gedeeld van het Europese ACCESSTOUR project en alle Europese partners zijn aanwezig. De conferentie begint met een welkomstwoord van project coördinator Massimo Canalicchio en conferentie organisator Veroniek Maat. Na de kick-off zal er een keynote presentatie gegeven worden door Mieke Broeders van Toegankelijkheidsbureau België. Haar presentatie zal ingaan op het toegankelijkheidsbeleid in België.

De gasten van de conferentie kunnen kiezen uit drie workshops. Walter Jonker van Pretwerk.nl zal een workshop verzorgen over toegankelijk toerisme beleid voor toerisme en marketingbureaus. Na deze workshop zal de deelnemer een beter beeld hebben hoe je een toegankelijke toeristische bestemming kunt worden en promoten. De tweede workshop gaat over toegankelijkheid van cultureel erfgoed en wordt verzorgd door Veroniek Maat van Accessible Travel Netherlands. De derde workshop gaat over het aanbieden van toegankelijke begeleide tours door Wouter Schelvis van ZET.

Meer informatie: www.accessibletravelnl.com
Inschrijfformulier: https://accesstour.wufoo.com/forms/zq9eyob0l58rji/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *