Nieuwe Fletcher Hotel ‘Het Veerse Meer’ vertoont trekjes van een vakantiepark

Fletcher Hotels bouwt aan het Veerse Meer in Arnemuiden een nieuw luxe 4-sterren hotel, waarin we diverse voorzieningen terugzien die je normaal op een vakantiepark verwacht. Als de planning naar wens verloopt, dan opent het ‘hotel’ in het tweede kwartaal van 2017 haar deuren onder de naam “FLETCHER HOTEL-RESTAURANT HET VEERSE MEER”.

Fletcher Hotel-Restaurant Het Veerse Meer
Het luxe 4-sterren hotel krijgt verdeeld over 3 bouwlagen 51 luxe tweepersoonskamers, waarvan 3 mindervalidekamers en 12 kamers met verbindingsdeur. Op de begane grond bevindt zich een à la carte restaurant, een bar en een vergaderruimte. Ook beschikt het hotel over een fitnessruimte, een royaal terras met uitzicht over het Veerse Meer, een aanlegsteiger, een buitenbar en een eigen strand.

“Fletcher Hotel-Restaurant Het Veerse Meer wordt een prachtig 4-sterren hotel gelegen op een van de mooiste locaties in Zeeland. Met een eigen strand en de aanlegsteiger heeft dit hotel volop recreatieve mogelijkheden. Vanaf hier vaar je zo naar Engeland. Wij zijn ontzettend blij met de bouw van dit nieuwe hotel.” aldus Rob Hermans, CEO Fletcher Hotels.

Met de nieuwbouw van Fletcher Hotel-Restaurant Het Veerse Meer staat het aantal Fletcher hotels op 75 hotels.

Red.: Trend Blurring
Met de prachtige ligging aan een strand en de vele recreatieve voorzieningen vertoont dit hotelconcept veel overeenkomsten met ‘verblijfsrecreatie’ zoals we dat kennen van een bungalowpark. Andersom zien we ook recreatieparken die appartementen ontwikkelen die juist weer meer op een hotel gaan lijken. Bijvoorbeeld hotelappartementen op CenterParcs De Eemhof. Hotels vallen vooralsnog onder branchevereniging Koninklijke horeca Nederland (KHN) terwijl de belangen van bungalowparken worden behartigd door de RECRON. Nu het onderscheid steeds meer vervaagt (blurring), is de vraag of de oude ‘hokjes’ nog wel passend zijn voor de sector.

Meer informatie: www.fletcher.nl

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *