Make-over voor bungalows Landal Coldenhove

Alle bungalows op Landal Coldenhove ondergaan een make-over. De eerste vijftig vernieuwde 6-, 8- en 12 -persoonsbungalows zijn al opgeleverd. In september wordt gestart met de tweede fase, waarbij nog eens 312 bungalows worden opgefrist, en bepaalde types worden voorzien van nieuwe sfeervolle interieurs, een nieuwe keuken en badkamer. Het aanbod wordt tevens uitgebreid met twee nieuwe bungalowtypes; een luxe 2- en 4- persoons inclusief o.a. sauna en zonnebank.

Lokale ondernemers gaan in september van start met het vernieuwen van de 312 woningen om in het voorjaar van 2014 het project te kunnen afronden. Met de grootschalige vernieuwing zijn enkele miljoenen euro’s gemoeid. Fris schilderwerk en sfeervolle, eigentijdse interieurs geven de woningen weer een uitnodigende aanblik. Een aantal van de mooist gelegen bestaande 4- en 6-pers bungalows, wordt verbouwd naar luxe 2- en 4-persoons en wordt voorzien van o.a. een sauna en zonnebank.

“De kwaliteit van onze bungalows is heel belangrijk voor ons. We willen blijven voldoen aan de verwachtingen van de gast en waar mogelijk een verblijf ‘boven verwachting’ bieden. Tevens voldoen we met de nieuwe luxe types aan de vraag naar een luxe verblijf. Dit is een investering in de toekomst. De woningen van Landal Coldenhove waren aan vernieuwing toe. Zelfs in tijden van economische neergang investeert Landal, in de overtuiging dat kwaliteit op de lange termijn een garantie is voor succes. Mede hierdoor zullen de gasten die graag naar de Veluwe komen met plezier Landal Coldenhove blijven bezoeken en terugkeren. Wat ook positief is voor de plaatselijke ondernemers waar de gasten boodschappen doen, recreëren en verblijven in de horeca gelegenheden. Al met al een positieve kwaliteitsimpuls en goed voor de werkgelegenheid in de regio,” aldus Martin Bes, General Manager van Landal Coldenhove.

Meer informatie: www.landal.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *