Luxe resort met nieuw concept aan het Grevelingenmeer

In juni opent Punt-West Hotel & Beachresort in Ouddorp haar deuren voor de eerste gasten. Punt-West is luxe in de vorm van vrijstaande villa’s en appartementen gelegen in een prachtig 150 ha groot natuurgebied aan de oevers van het Grevelingenmeer. Op 4 juni is de eerste fase van de bouw afgerond en zijn 20 luxe hotelsuites en de eerste 36 strand- en duinvilla’s beschikbaar.

Beachclub Werelds aan het Strand vormt het kloppende hart van het resort. Het nieuwe Hotel & Beachresort is ontworpen door architect Matthijs Zeelenberg en wordt geëxploiteerd door Oasis Parcs. In december van dit jaar zal het park volledig operationeel zijn met in totaal 72 strand- en duinvilla’s en 20 hotelsuites. Het resort is van een nieuw niveau in Nederland en speelt in op de behoefte aan een nieuw top segment binnen de leisure branche.

Nieuw concept
Punt-West Hotel & Beachresort is het antwoord op de groeiende vraag naar luxe resorts. In Nederland is er geen aanbod tussen de wereld van luxe hotels en de traditionele bungalowparken. André Roelofs, directeur van Oasis Parcs legt uit; “Binnen het huidige landschap aan vakantieparken zagen wij een behoefte aan luxe resorts, op een unieke authentieke locatie en met een zeer hoog persoonlijk service niveau voor onze gasten. Wij hebben een aantal resorts onder een nieuw label, Oasis Parcs, gebracht waarmee we deze vraag invullen. Punt-West Hotel & Beachresort is ons eerste resort in Nederland.”

Beachclub Werelds aan het Strand
Deze beachclub van internationale allure is onderdeel van het Punt-West Hotel & Beachresort en vormt het hart van het resort. Werelds aan het Strand bestaat o.a uit een restaurant, bar en meerdere multifunctionele ruimtes en terrassen en heeft een eigen strand en eigen marina. Werelds aan het Strand is hierdoor naast een bezoek aan het restaurant ook bij uitstek geschikt voor de meest uiteenlopende doelgroepen en gelegenheden, zowel zakelijk als particulier. De beachclub is ook vrij toegankelijk voor gasten die niet in Punt-West Hotel & Beachresort verblijven.

Meer informatie:
www.oasisparcs.nl/puntwest
www.werelds.nl/strand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *